{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Silajdžić primio delegaciju sindikata i boraca Energoinvesta

S
Sarajevo-x.com
19.2.2008. u 16:53
0
0
Silajdžić primio delegaciju sindikata i boraca Energoinvesta
0
Silajdžić primio delegaciju sindikata i boraca Energoinvesta
Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Haris Silajdžić primio je danas delegaciju sindikata i boraca Energoinvesta na čelu sa predsjednikom Jedinstvene organizacije boraca Energoinvesta Muharemom Hamzićem. Sastanku je prisustvovao i Melez Bajro, predsjednik Granskog sindikata metalaca Kantona Sarajevo.
Razgovarano je o novonastaloj situaciji u i oko Energoinvesta, imenovanju v.d. direktora i medijskoj kampanji koja se vodi protiv ove firme. Kako su rekli predstavnici sindikata i boraca, zbog novonastale situacije Energoinvest trpi ogromne gubitke, a narušava se i ugled firme.

"U posljednjih nekoliko godina naša firma je stala na noge, radnici imaju redovne plaće, a u očekuju se i novi poslovi u iznosu od 400 miliona KM,“ rekao je Hamzić.

"Ovo je prvi put u historiji firme da se imenuje vršilac dužnosti direktora, što stvara lošu sliku o Energoinvestu. Mi čvrsto stojimo iza sadašnjeg rukovodstva, a bitno je naglasiti da je u potpunosti ispoštovana i zakonska procedura oko imenovanja direktora", dodaje Hamzić.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: