{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


SFOR pretražuje područje Han Pijeska

N
1.7.2004. u 11:02
0
0
SFOR pretražuje područje Han Pijeska
0
SFOR pretražuje područje Han Pijeska
Stabilizacijske snage u Bosni Hercegovini jutros oko četiri sata na području općine Han Pijesak započele su s pretragom u kojoj od početka sudjeluje i policija Republike Srpske.
Glasnogovornik SFOR-a Mark Hope rekao je za agenciju NINA da se pretražuju određeni objekti na području spomenute općine uz asistenciju MUP-a RS-a, ali za sada nije želio davati preciznije podatke. Na pitanje koji je cilj operacije, Hope je rekao da se radi o tome da se osigura provedba Daytonskog sporazuma, a o trajanju operacije i broju SFOR-ovih vojnika i policajaca RS-a uključenih u ovu operaciju nije želio nagađati.

U MUP-u Republike Srpske potvrdili su da su njihove snage od početka uključene u ovu operaciju, ali s obzirom da je, kako je rekao za NINA-u glasnogovornik MUP-a Zoran Glušac, SFOR nositelj ove operacije, više informacija nije bilo.

Inače, u toku rata na području Han Pijeska nalazilo se zapovjedno mjesto tadašnjeg zapovjednika Vojske Republike Srpske generala Ratka Mladića koji se nalazi na tjeralici Haaškog tribunala.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: