{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Sezona grijanja u Zvorniku završena, dugovanja ostaju

S
22.4.2012. u 14:39
0
1
Sezona grijanja u Zvorniku završena, dugovanja ostaju
0
Sezona grijanja u Zvorniku završena, dugovanja ostaju
Preduzeće "Zvornik stan" završilo je danas ovogodišnju sezonu grijanja, koja je zbog niskih temperatura bila produžena i poslije 15. aprila, potvrdio je danas direktor ovog preduzeća Miodrag Jevtić.
Jevtić je rekao novinarima da ovogodišnje uredno zagrijevanje stambenog i poslovnog prostora nije pratio adekvatan stepen naplate od korisnika usluga.

On je pojasnio da stepen naplate od vlasnika stambenih prostora iznosi oko 60, a poslovnih i budžetskih korisnika oko 40 odsto i naglasio da ovako mala naplativost stvara probleme "Zvornik stanu“ da redovno servisira svoje obaveze prema dobavljačima.

Jevtić je rekao da "Zvornik stan" ima velike naslijeđene finansijske obaveze prema sarajevskom distributeru zemnog gasa "BH gasu", kao i obaveze iz tekućeg poslovanja.

Ističući da je "Zvornik stan" u 2011. godini isplatio "BH gasu" 400.000 KM, na ime starih obaveza, Jevtić je rekao da je godišnje poslovanje zvorničkog preduzeća opterećeno za oko 100.000 KM zbog poreza i doprinosa.

Jevtić je pozvao sve korisnike toplotne energije da izmire svoje obaveze, kako bi se "Zvornik stan“ mogao na vrijeme da pripremi za narednu grijnu sezonu.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Strahujete li od terorističkih napada u Evropi?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: