Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Predsjednik BiH Alija Izetbegović početkom listopada 1991. je izjavio: ''Ovo nije naš rat! Neka ga vode oni koji žele da ga vode. Mi ne želimo taj rat''
I u pravu je bio,to je bio rat izmedju Tudjmana i Milosevica koji su isplanirali sve to uz pomoc velikih sila.
how yes no. toliko o aliji i očuvanju jedne jedine.. a znao je on dobro što se sprema.. pa ima još jedna njegova čuvena, "Mirno spavaj narode, neće biti rata" .
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Čovjek ne može da vjeruje da neko može da živi po ovakvim zabitima i kućama iz ranog srednjeg vijeka. I onda ti dođe lik iz takve jedne jebimedžedine i zarati...
@ercegovackopilance Biti pametan, nacitan, obrazovan ne znaci biti dobar covjek. Pa vecina serijskih ubojica su bili genijalci. Jel oni zasluzuju nesto dobro ? Ne, vec smrt najgoru bas kao i ovaj p e d er j e b e m li mu obitelj najmiliju...
ja pa šta, jel treba da mi rokalj papak kojeg je grad primio u svoja njedra kao svog i onda on u znaku zahvalnosti od države on i njemu slični naprave stratište i sad treba da ga radi toga hvalim i da mu se pjevaju ditirambi kako je načitan... Sikter Afidersum.
A kakav mu je rod onaj nekadsnji Hrvatski ministar seselj
Cetnici
Muharemova -> Muhareva -> Muareva - > Mareva
Zbog čega minusi? Što znam historiju tog mjesta?
vidis ove slike iz cetniteta sa grafitima i parolama zlocinaca i fasista i onda mi padnu na pamet ovi nasi novokomponovani sa onim: "nemoj tako pa proslo je vec dvadeset godina treba to ostaviti iza sebe". ja koliko vidim rat jos nije zavrsen a fasisti su jaci nego ikada ...
kao npr gdje smo mi to napali? lazove usrani nikada ne biste uspjeli pobiti onolike ljude da su bili naoruzani iz rodjenih kuca ste ih vodili na klanje a djecu i zene ste silovali, vi ste monstrumi kakve istorija nije zapamtila.
Ahahaha hercegovac koji si ti tokmak j e b e m ti seku SRPKINJA SE NA BOZIC KLELA DA JE SAMO OBREZAN HTELA <3
Vojislav Šešelj je Hrvat. Neki njegov predak posvađao se sa familijom zbog nasljedstva, otišao pravoslavnom popu i prešao na pravoslavlje. Čudim se što se Voji raduju u Bileći i Gacku.
Hercegovac92, obrazuj se malo. Gusle nisu samo srpski instrument.
Ta mjesta koja spominješ, ti nisi vidio ni na razglednici, "einsteinu".
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
koliko se piše o nevažnom liku...samo mu dižete rejting...da ste pametni ne bi ga ni spominjali to bi mu bilo gore pamet. na prvom mjestu
"Zapisi kažu da kad je ovdje došla pravoslavna crkva, u 14. stoljeću, nudila je zemlju seljacima pod uvjetom da pređu na pravoslavlje, kao što će kasnije Turska nuditi zemlju, s tim, da se pređe na islam. Zapisano je da su ovdje (u Popovu polju) bile tri obitelji Šešelj. Dvije nisu prihvatile zemlju i prelazak na pravoslavlje pa su otišle tamo preko onih brda, tamo je Jadransko more, i postali su maslinari, ribari itd. Jedna obitelj Šešelj uzela je zemlju, postali su pravoslavci i njihov nasljednik je sada u Hagu, zove se Vojislav Šešelj."
Jel palo koje kitovanje?
Na giljotinu bi ti meni mamicu ti nacistcko/cetnicku
Rođaka ti na ponos moj Momčilo ! ! ! Y e b o te on ...
Malo ko zna ali oko Seselja ima dosta mutnih radnji jos od davnina. Seseljev ujak je bio medju prvim anti-Fasistima koji su krenuli u "oslobadjanje" od Nijemaca tokom 2 svjetskog rata. Ono sto je cudno je da je tu jedinicu organizvao Engleski ZIDOV i britanski spijun Herbart Muller. Jos cudnije je da je ujedno i Draza Mihajlovic ,pod cijom komandom su bili,zavrsio vojnu skolu u Parizu i bio dobar prijatelj da De Gaulom koji je bio Jezuit Vatikanski. Seseljev ujak je poginuo u toj akciji. Znaci imamo laznog Britanskog Zidova i treniranog Jezuita koji su organizovali cetnike u 2 svjetskom ratu a to je vjerovatno slucaj i sa ovim ratom. Ispostavilo se i da je Arkanov sin iz prvog braka isto zavrsio Vatikansko jezuitsku skolu u Los Angelesu. Vatikan stoji iza mnogih ratova.
Nije se Tudjman sasrao nego je rat bio planiran vec unaprijed a vrlo je moguce da je Arkan katolik isto i da je jos ziv.
Ti stvarno neki veliki seronja.