"Borit ću se za BiH"
75

Šepić nakon isključenja iz SDA: Ja sam odavno odbacio Bakirovu politiku

Piše: I. P.
Foto: Arhiv/Klix.ba
Foto: Arhiv/Klix.ba
Senad Šepić, zastupnik u Zastupničkom domu Parlamenta BiH, večeras je isključen iz Stranke demokratske akcije. Nedugo nakon ozvaničenja isključenja, Šepić je za Klix.ba otkrio moguće razloge poteza vrha SDA.

"Oni su mene isključili zbog navodnog vanstranačkog djelovanja i neglasanja za povećanje cijena goriva i nove namete narodu, a ja sam svakako davno odbacio Bakirovu politiku zbog nenarodnog djelovanja, koja trenutno malo više šta ima sa onom idejom koju su vodili rahmetli Alija Izetbegović i Sulejman Tihić", rekao je za Klix.ba Senad Šepić.

On je dodao kako neće odustati boriti se za politiku i državu koja radi i štiti sve, a ne samo odabrane, porodično i interesno povezane poslušnike.

Senad Šepić se glede odluke Predsjedništva SDA očitovao i na svom Facebook profilu, a čitavo obraćanje možete pročitati u nastavku.

Podsjećamo, Senad Šepić od večeras više nije član SDA. To je odlučeno danas na sjednici Predsjedništva SDA, a Sadik Ahmetović, Salko Sokolović i Šemsudin Mehmedović dobili su javni ukor.