Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čitam članak da SDP poziva narod da ih podrži ne putu za članstvo u EU pa vi koji tražite podršku šta ste uradili u ovih SEDAM GODINA OD PODNOŠENJA ZAHTJEVA.NEMOJ DA SE PRAVDATE BILI STE OPOZICIJA svi ste vi vlast koja se bori samo za lićne interese.Kad predsjednik odgovori na novinarsko pitanje o zaposlenju svog brata da ako neće brata zaposliti koga će.BRAVO POLITIČARU a obićni čovjek nek umre on ne mora biti zaposlen jer nema brata u politici.
Šarena laž i radost za neupućene.
Protiv ulaska u EU mogu samo biti neznalice sa kupljenim diplomama, polusvijet, korumpirani politicari i njihovi sljedbenici, u kratko svi oni koji zele smrt BiH. Predpristupni pregovori oslobadjaju bespovratna sredstva iz EU fondova u visini nasih desetogodisnjih budzeta. Kada cemo pristupiti EU ne ovisi o EU vec o nasim politicarima, koji moraju zatvoriti poglavlja te napraviti odredjene reforme. Nadam se da ce ukinuti polusvijetu mogucnost odlucivanja o bilo cemu
Pristupanje slijedi za nekih 20 godina. Normalnoj državi zvanično treba 10. Bosni najmanje duplo
Taman kad sinu za osamnaesti kupim motor
Neko bi rekao sedam dugih godina, međutim kod nas su iste njuske potpisivale i 2016,2013,2009,2004...ti ljudi jednostavno ne stare nikako i ne odricu se vlasti nikada
💪
predstava za sirotinju i poluobrazovane koji misle da nama EU želi dobro...
da li nas narod razumije ovo, dodijela za kandidata potencijalnog clana eu. to je miljama daleko od bilo kakvog clanstva. samo cu vam reci da je kosovo blize clanstvu.
Pa sta treba, da nas prvo prime u EU, pa onda da nam daju Kandidatski status? Naravno, Kandidataki status nije isto sto i ulazak u EU ali sa sobom nosi brojne benefite.
Šarena laž i radost za neupućene
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Čovke je naš najuspješniji proizvod