Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve lažne diplome bi se trebale i morale poništiti!!
Ali šta će ti diploma? Čovek na ozbiljnoj poziciji u mojoj firmi koji mlati pare i zrači moć - ima srednju školu. To mu je upravo i adut. Svi oko njega imaju papire - on nema. Namučio se dok je ušao u firmu. Ali kad je ušao i pokazao ko je i šta je - diskusija bez. Pa danas jednog fakultetliju na moje oči poslao po kafu i Jafa keks. Još bio u fazonu "zadrži kusur". I fakultetlija bio happy.
To samo pokazuje koliko je taj lik iskompleksiran
I diplome iz Travnika treba poništiti!
Hahahaha, vidi se da nemas pojma o cemu pricas, na Univerzitetu u Travniku sam sve ispite polozio u roku i po pravilu! Moje dijete ako Bog da ce ici na taj fakultet!!
Zar sve u roku,bas se cudim.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Poništite sve privatne fakultete, kad nisu na nivou niciga...i diplome...a ulozite jako puno u drzavne , jer je citav obrazovni sistem banana.
Hajrit Bećirević, zatvor odma seljačina pogana
Nema nista od ove hajke! Steta!
Jesmo lopovski narod. Volimo više ukrast nego hljeba se najesti. I kako da bude bolje kad se stvaraju lažne vrijednosti. I kažu otišla porodica vani. Pa gdje neće.
Mogu im poništiti diplome ali ZNANJE OSTAJE :)
Ma bravo za komentar!
Mogu li se provjeriti diplome iz RS a , ima nasih politicara zavrsili svukud lafo fakultete po RS u a vamo ministri i ko zna sta vec nisu sa tim diplomama ?
Ovo je samo kap u moru.Sistemski treba provjeriti sve privatne univerzitete i škole po kantonima u FBiH kao i u RS.Dosta je bajatih diploma.
Kiseljak,Travnik,Grude,Goražde,Vitez,....sve univerzitetski gradovi,vrlo uspješni,svi njihovi svršenici su na vodećim mjestima u državi,a predvodi ih Ramo!!!
95% doktorskih disertacija u BiH su plagijati. Ko god nema javno objavljen doktorat na internetu, dati doktorate na reviziju i ispitati za koliko vremena i na koji nacin su dosli do diplome. U EU za doktorat je prosjek 6 godina a uz rad 8-10 godina.
95% doktorskih disertacija u BiH su plagijati. Ko god nema javno objavljen doktorat na internetu, dati doktorate na reviziju i ispitati za koliko vremena i na koji nacin su dosli do diplome. U EU za doktorat je prosjek 6 godina a uz rad 8-10 godina.
Da je države i sistema nijedan ili skoro nijedan od tih privatnik fakulteta ne bi mogao biti akreditovan.Al kako da ne budu kad je predsjednik komisije za akreditaciju bio a mozda je i dan danas vlasnik privatnog fakuleta Kalos gdje pod jednim krovom stasavaju razni strucnjaci od doktora medicine ,stomatologije pa do inžinjera.
A ja ti izjave
U pravu je Turčalo...ali treba i njegov izbor za dekana biti poništen jer je plagijator prevarant i seljačina!!!
Ko su vlasnici tih diploma i gdje su uhljebljeni i zasto niko nije dobio otkaz do sada iako je dokazano hiljadama laznih diploma, a da jos nikome nije oduzeta ista diploma i otkaz sa uhljebljenog mjesta. Pune su institucije, drzavne firme magistara, doktora nauka, inzinjera svih profila itditd . Zasto nema tih informacija? Koga briga ako zatvorite lazne univerzitete i pohapsite lopine ako u sistemu imamo abnormalno veliki broj laznih diploma
Ovaj Hajriz da je ozbiljne pravne države nema šanse da bi mogao učestvovati u ovom kriminalu. Još od 2000 g bi bio u zatvoru.