{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


SDU: BiH će nadživjeti sve svoje neprijatelje

F
19.1.2012. u 21:35
0
21
SDU: BiH će nadživjeti sve svoje neprijatelje
0
SDU: BiH će nadživjeti sve svoje neprijatelje
Bosna i Hercegovina će nadživjeti sve svoje neprijatelje i usprkos opstrukcijama izvana i iznutra napraviti iskorak ka prospertetnijoj budućnosti za sve njene građane i narode, istaknuto je večeras na javnoj tribini Socijaldemokratske unije BiH (SDUBiH) u Sarajevu.
Na tribini, koju je organizirala Općinska organizacija (OO) SDUBiH Centar Sarajevo, o aktuelnoj političkoj situaciji u Bosni i Hercegovini, među ostalima, govorili su predsjednik i potpredsjednik SDUBiH Nermin Pećanac i Miro Lazović, te član Predsjedništva Stranke Stjepan Kljuić, kao i predsjednik KO SDUBiH Sarajevo Mujo Hošić.

Kako je rečeno, SDUBiH svoj optimizam temelji na privrženosti istinskim vrijednostima socijaldemokratije, poštenju i požrtvovanosti "običnih, malih ljudi" koji su najzainteresiraniji za promjenu stanja.

Čelnici SDUBiH naglašavaju spremnost da putem maksimalnog mobiliziranja članstva doprinesu ostvarenju spomenutih ciljeva, a šansu za promjenu stanja vide u predstojećim općinskim izborima u BiH.

Uvjereni su da će prevari, koja je "na sceni" 20 godina, doći kraj, te da će progresivne snage nadjačati destrukciju i pohlepu koji stoje na putu sveukupnog napretka naše zemlje.

Na tribini je bilo riječi i o konkretnim pitanjima i teškoćama s kojima se susreću stanovnici Kantona, Grada i općine Centar, poput stanja u zdravstvu, kvalitetu infrastrukture i komunalnm djeltanostima.

U vezi s tim, uime OO SDUBiH Centar Sarajevo sudionicima skupa obratili su se njen predsjednik i potpredsjednik Mujo Žilić i Dževad Topić Topa.

Tribina je bila i prilika za dodjelu 90 članskih knjižica novoprimljenim članovima SDUBiH s područja općine Centar.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Strahujete li od terorističkih napada u Evropi?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: