{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


SDS: Raspraviti o članstvu Čavića u stranci

F
11.10.2007. u 15:52
0
0
SDS: Raspraviti o članstvu Čavića u stranci
0
SDS: Raspraviti o članstvu Čavića u stranci
Srpska demokratska stranka nikad nije imala namjeru da kandiduje Dragana Čavića za predsjednika RS-a, jer je on jedini predsjednički kandidat te stranke u historiji SDS-a koji je izgubio izbore, izjavio je danas portparol SDS-a Stanko Pivašević najavivši da će se zbog "afere prisluškivanja" razmotriti članstvo Čavića u SDS-u.
Pivašević je na pres-konferenciji iznio niz optužbi na račun bivšeg predsjednika SDS-a i RS-a Dragana Čavića, posebno na Čavićevo iznošenje u javnost stenograma razgovora koji su snimani u kabinetu predsjednika RS-a dok je on obavljao tu funkciju.

Nazvavši aferom slučaj prisluškivanja bivšeg predsjednika Narodne skupštine RS-a Dragana Kalinića, Pivašević je kazao da je "taj slučaj prisluškivanja bez presedana, da jedna ustavna institucija kao što je predsjednik prisluškuje drugu, predsjednika Narodne skupštine".

"Demokratska partija i demokratsko društvo ne može dozvoliti da Čavić prođe nekažnjeno i zbog toga smatramo da organi stranke moraju da rasprave o daljem članstvu Čavića u SDS-u", ocijenio je portparol SDS-a.

Čavić je nedavno izjavio da dok je trenutno rukovodstvo SDS-a na sceni, on ne bi prihvatio kandidaturu za predsjednika RS-a kao kandidat te stranke, čiji je trenutno samo član.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: