{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


SDP reagira na prozivanja Željka Komšića

F
28.11.2006. u 16:56
0
0
SDP reagira na prozivanja Željka Komšića
0
SDP reagira na prozivanja Željka Komšića
Povodom reakcija na posjetu člana Predsjedništva BiH Željka Komšića Zagrebu oglasila se Komšićeva matična stranka.
U saopćenju se navodi da u SDP-u BiH nisu iznenađeni reakcijama iz Saveza nezavisnih socijaldemokrata upućenih na račun Željka Komšića, aktuelnog člana Predsjedništva BiH, i njegove privatne posjete Zagrebu.

"Kvalifikacije o Komšiću kao "rušitelju BiH" posebno nam je teško čuti iz usta beskompromisnih "graditelja BiH" i njene državnosti. Posebno nas raduje iznenadna briga SNSD-a za stranke s hrvatskim predznakom kao i za Hrvate uopće što potvrđuje njihovu odavno poznatu i dokazanu građansku orijentaciju.

Nadamo se da će SNSD na taj način uskoro još više proširiti svoju poznatu "građansku" opredijeljenost te početi uskoro brinuti o svim građanima BiH u punom svom kapacitetu te još jednom, kao i mnogo puta svoju odanost principima socijaldemokratije.

SDP, kao socijaldemokratska, multietnička, građanska stranka Bosne i Hercegovine i svih njenih građana će u potpunosti podržati SNSD u svim njenim iskrenim socijaldemokratskim naporima u cilju izgradnje prosperitetnije i sretnije budućnosti za sve građane BiH.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: