Brčko
0

SDP organizirao podjelu promotivnog materijala

FENA
Foto: Mirsad Đapo
Foto: Mirsad Đapo
SDP BiH danas je u centru Brčkog organizirao podjelu promotivnog materijala i predstavljanje kandidata s područja Distrikta za predstojeće izbore.

"Povodom prvog radnog dan u školama, naš Forum mladih želio je podijeliti sa svojim vršnjacima ovu energiju koja nam je neophodna da u narednih 30 dana dovedemo SDP i Bosnu i Hercegovinu do boljih dana. Znači SDP do pobjede, a Bosnu i Hercegovinu do bolje vlasti", kazao je Esad Atić, predsjednik Općinske organizacije SDP-a BiH Brčko Distritka BiH.

Nositelj liste za NS RS-a iz izborne jedinice 4 Izet Banda kazao je da SDP ide u izbore "s ciljem i motivacijom da pobijedi, napravi promjene u BiH, uradi sve ono što je bitno za realizaciju pet politika koje je SDP BiH ponudio građanima BiH.

Potpredsjednik SDP-a BiH i kandidat za Parlament BiH iz RS-a Mirsad Đapo istaknuo je da je u Brčko distriktu SDP uvijek bio najjači.

"Mi jasnu poruku šaljemo i preko ovih mladih da je vrijeme za promjene u cijeloj Bosni i Hercegovini. Naša je jasna poruka da će Bosna i Hercegovina biti zauvijek, a dijelovi teritorija BiH su dijelovi koje poštujemo po Daytonskom sporazumu", kazao je Đapo.