{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


SDP: Neargumentirani napadi na Željka Komšića

F
2.3.2008. u 14:39
0
0
SDP: Neargumentirani napadi na Željka Komšića
0
SDP: Neargumentirani napadi na Željka Komšića
Socijademokratska partija BiH (SDP BiH) osudila je danas verbalne napade na predsjedavajućeg Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željka Komšića u povodu njegovog odbijanja da prisustvuje seminaru u Briselu.
"Posljednjih nekoliko dana svjedoci smo bjesomučnih i neargumentovanih napada na predsjedavajućeg Predsjedništva BiH i potpredsjednika SDP-a Željka Komšića iza kojih stoje upravo oni ljudi i političari u aktuelnoj šestorci koji su najodgovorniji za postojeće stanje", navodi se u saopćenju SDP-a BiH.

U ovoj stranci smatraju kako je problem zapravo u podršci građana koja u posljednje vrijeme nije zabilježena, a koju jedan član Predsjedništva ima.

Usto, kako se u saopćenju navodi, spomenutoj šestorci problem predstavlja Komšićeva principijelnost kada je u pitanju odnos s međunarodnom zajednicom.

"Predsjedavajući Komšić, za razliku od njih, nema oraha u džepovima i nikada neće biti talac međunarodne zajednice na uštrb svoje zemlje i građana koji su ga birali. SDP kao i velika većina Bosanaca i Hercegovaca daje punu podršku predsjedavajućem Komšiću na ostvarivanju zajedničkog programa i ciljeva te ozdravljenju bh. društva kojeg su zatrovali upravo oni koji ga danas najviše i napadaju", navodi se u saopćenju.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: