|

SDP nakon odlaska tri člana: Nastavljamo politiku otvorenosti i okupljanja

SDP nakon odlaska tri člana: Nastavljamo politiku otvorenosti i okupljanja
24
Klix.ba
24.2.2017. u 18:20
91
komentara
24

dijeljenja
SDP nakon odlaska tri člana: Nastavljamo politiku otvorenosti i okupljanja Foto: Arhiv/Klix.ba
"SDP je velika porodica u kojoj svako od nas ima svoje mjesto i dobro je došao da bude dio porodice i tima koji baštini ideju staru 107 godina", poručili su iz ove političke partije nakon što su ih danas napustila tri člana - Igor Kamočaji, Jasenko Selimović i Lidija Korać
Ne krijući žaljenje zbog njihovog odlaska, ali ističu da se radi o odluci koju su sami donijeli.

"Povodom odluke nekolicine članova, bivših zvaničnika, SDP BiH da napuste partiju, želimo istaknuti kako je to njihova odluka. Istina je da se radi o ljudima koji su obilježili jedan period u SDP-u. Njihovu ličnu odluku poštujemo i želimo im sreću na privatnom i profesionalnom planu u budućnosti", navodi se u saopćenju za javnost.

U nastavku ističu da SDP nastavlja provoditi politiku otvorenosti i okupljanja svih snaga koji su se 2018. spremni na zajedničkoj platformi suprotstaviti današnjoj politici destrukcije zemlje i socijalnoj devastaciji društva.

"Zalagat ćemo se za jak SDP u kojem će biti mjesta za sve koji se žele boriti za BiH kao državu u kojoj će svi biti jednaki i u kojoj će vladati zakon, a ne volja bilo koga", poručili su iz ove stranke.
Prijavi grešku


Komentari (91)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...