{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


SDP: Mi temeljimo kampanju na ispunjenim obećanjima

F
25.9.2014. u 17:00
83
94
SDP: Mi temeljimo kampanju na ispunjenim obećanjima
83
SDP: Mi temeljimo kampanju na ispunjenim obećanjima
U Domu za kulturu na Vratniku, sinoć je održan skup SDP-a, a domaćin skupa bila je Općinska organizacija Stari Grad.
Prisutnima su se obraćali kandidati iz ove općine i rukovodstvo partije, koji se nalaze na listama za kantonalni, federalni i državni nivo vlasti.

Oni su poslali jasne poruke, o nedopustivosti daljnjeg cijepanja i dijeljenja Bosne i Hercegovine te o neophodnosti nastavka progresa kojim je SDP BiH poveo zemlju.Predsjednik Osnovne organizacije Vratnik Husein Čengić i predsjednik Opštinske organizacije SDP Stari Grad Sarajevo Haris Lulić, su građanima prenijeli svoje vizije i namjere, za šta će se boriti i na kom polju će raditi ukoliko budu izbrani na predstojećim izborima.

Uime rukovodstva stranke prisutnima su se obratili Fikret Musić, Svetozar Pudarić, Besima Borić, Damir Mašić, Saša Magazinović i Damir Hadžić."Ovo je prvi put da jedna stranka polaže račun građanima nakon svog mandata. Prvi put u posljednjih 20 godina da neko izađe pred ljude, kaže im šta je radio u proteklom periodu i tek na osnovu toga pokaže šta će raditi u budućnosti", zaključio je Damir Hadžić u svom obraćanju, saopćio je Centar za informisanje SDP BiH.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Strahujete li od terorističkih napada u Evropi?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: