{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


SDP: Mi temeljimo kampanju na ispunjenim obećanjima

F
25.9.2014. u 17:00
83
94
SDP: Mi temeljimo kampanju na ispunjenim obećanjima
83
SDP: Mi temeljimo kampanju na ispunjenim obećanjima
U Domu za kulturu na Vratniku, sinoć je održan skup SDP-a, a domaćin skupa bila je Općinska organizacija Stari Grad.
Prisutnima su se obraćali kandidati iz ove općine i rukovodstvo partije, koji se nalaze na listama za kantonalni, federalni i državni nivo vlasti.

Oni su poslali jasne poruke, o nedopustivosti daljnjeg cijepanja i dijeljenja Bosne i Hercegovine te o neophodnosti nastavka progresa kojim je SDP BiH poveo zemlju.Predsjednik Osnovne organizacije Vratnik Husein Čengić i predsjednik Opštinske organizacije SDP Stari Grad Sarajevo Haris Lulić, su građanima prenijeli svoje vizije i namjere, za šta će se boriti i na kom polju će raditi ukoliko budu izbrani na predstojećim izborima.

Uime rukovodstva stranke prisutnima su se obratili Fikret Musić, Svetozar Pudarić, Besima Borić, Damir Mašić, Saša Magazinović i Damir Hadžić."Ovo je prvi put da jedna stranka polaže račun građanima nakon svog mandata. Prvi put u posljednjih 20 godina da neko izađe pred ljude, kaže im šta je radio u proteklom periodu i tek na osnovu toga pokaže šta će raditi u budućnosti", zaključio je Damir Hadžić u svom obraćanju, saopćio je Centar za informisanje SDP BiH.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Da li je opravdan zahtjev za povećanje akciza na gorivo kako bi se ubrzala izgradnja autoputa?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: