Komentari (254)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa kada su ministri i zastupnici iz estrade i sporta M. Kuric, E. Hadzihafizbegovic, I. Saric, D. i D. Stojinic, Ana Babic, Damir i Alma Cardzic, Segmedina Srna, N. Fazlija?!...neka i "humoristicni" portir uzjase.
ne trebaju nama chegnici i ustashe da propadnemo. mi smo sebi sami sasvim dovoljni
bosnajcima niko ne odgovara sem bakira....vidjet cete to jako brzo...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
jebbo matter, jel ima iko normalan u ovoj drzavi?
bosnajcima niko ne odgovara sem bakira....vidjet cete to jako brzo...
@KSAlovac ...ti si tuzlak?...logicno da ne volis bakira...ali ne voli ni on vas....:)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Svaka sprdacina se podmece bosnjacima,idi u rs pa zamjeni Dodika da i to vidimo hoce li se ostvarit, ovi yugo mafijasi samo bosnjacima poturaju neke yugobratije,misle sa Enisom ustasom da ovdje zemlju razvaljuju, Enise drzi se ti glume nije politika za tebe puno si emotivan za te stvari.
Svaki peti Srbin treba da glasa za Enisa. To ce biti bolje i za Bosnjake, jer ovaj kramp Salkic je toliko antipatican da kad je i 100% u pravu niko mu to nece priznati. Enis bi na fin nacin mogao puno vise uradi na suzivotu i pomirenju
KrajisnikPrgavi Nisi ti to skontao dobro, ovo je predlog za clana Predsjednistva BiH, kakve veze Salkic ima sa tim?
Ovo nije prijedlog umjesto Salkića nego prijedlog umjesto Bakira.
hahahah Enis veci Srbin od Srba:):):):)
Uvijek sam glasao za ovu stranku. Ali sada ovo postaje presmiješno.
To moze jedino iz zajebancije.
Kad moze dinastija Izmetjedovic,moze i glumac...
ovaj hudnjak je srpski kandidat za bošnjačkog člana Predsjrdništva BiH, a pakšu nije svjestan kako su svi dosadašnji sdp kandidati prošli, .. na jednim izborima su i oni imali svog Aliju, ali B(L)ehmen je neslavno prošao jer je pravi Alija samo jedan!
Pa nije on konjina kao onaj Bakir 60 minuta da bude samo ime na listi. Iza imena stoji ponos i cast covjeka
Pa nije blentav da ga ubace u masinu i uniste mu karijeru glumca. (Iako mislim da bi covjek solidno radio taj posao)
Ovo bi bila fora da hrvati i Srbi izaberu muslimana predsjednika mada je enis veća ljudina od sejde komšić
Citam ove komentare i kontam, godi li vama ljudi iko ? Ne svidja vam se profesor iz Amerike, ne godiva vam ljudina Enes, ne svidja vam se Komsic i Becirovic ? Pa sta hocete, hoce te nekog a nema te prestavu koga i kakvog ?
Hoćemo ove što već vladaju. Enis nije za politike.
Hoćemo Kim Junga 😂😂😂😂
Enisa ce podrzati bosnjaci i hrvati iz RS a, kao i dio srba.Jos ce srbi, dio bosnjaka i hrvata glasati za njega iz federacije i eto Semse u predsjednistvu!Pogotovo jer ce dobar dio bosnjaka morati glasati za komsica ako misle hrvatima uzeti clana!Moguce da SDA ostane bez clana!Ha, ha
Pa nije Enis vesla sisao, da sa vama takvim nikakvim i samozaljubljenim krene u samoubistvo
SDP je demokratska stranka i kandidate predlazu svi clanovi SDP-a te je ovo rezultat te ankete medju clanovima.Ja cak mislim da Enis uopste nije clan SDP-a,ali u svakom slucaju ne moze nikako biti gori od dosadasnjih bosnjackih clanova predsjednistva jer nakon svakih izbora idemo sa konja na magarca.
ovo se neko zeza sa građanima očito