Komentari (142)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje je Bakirov nosač kišobrana
Đe onaj tvoj sto je tok rijeke promjenio zbog svoje vile
Bošnjačkoislamski fundamentalizam je pitanje od veće važnosti naspram toka Radobolje. Tehnički gledano, čovjek rijeci nije uopće ni naštetio. Samo iskopao novo korito da ide kroz njegov privatni vrt. MHE recimo rijeci nanese štetu. A Radobolji je samo dodana jedna okuka.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
NEPRIJATELJ BIH br.1 je SDA.
Na vaš patriotizam se možemo samo possrrat, popishat pa preko te mase fekalije koje sliče vama povratit, fuj ste 🤮 ☠
Aman neće niko s vama više ni na termin
Za zaštitu granica nadležna je granična policija a ne Sda i Bećirović
Kakav glupan, joj forto debilu
Sta ste uradili za 30 god za Bošnjake u eresu, veliko ništa Idioti, Snaći ćemo se mi i sami, živjela JANJA i ostali, vi niste legitimni predstavnici Bošnjaka i zato sljedeće izbore bez vas i to BEZUSLOVNO. Tačka.
Dobra je vama SDA možete lajati iz hladovine ,puniti dzepove,ni brige ni odgovornosti a život vam Švicarska
Hajmo prvo vratite milijarde koje ste pokrali od ove drzave, zatim visegodisnja robija pa poslije cemo vidjeti.
Sta vi pozivate, sa željom da se dogodine ugasite!
kako je patriotrizam ofucana rijec kad je ovo kriminalno govno koristi.. Ko ce biti budala i ici sa njim u bilo kakvu koaliciju..
Izbrisat ce vas ko slinu sa kosulje.
samo nestani....please....i ti i žena i svita....samo nestanite
Sta vi podrzavate ba? Sami sebe ne podrzavate a ne nekog drugog
Vi nikog ne pozivajte samo lud može s vama. Pokrali ste i opljačkali sve što je moglo. Manite se da se drugi organizuje dovoljno ste nas vi štitili i branili. U svemu smo zadnji.
Podrzavas rumenog becirovica...,a podrzavas li Vojina Mijatovica 'razaracu' lijepe BIH?...ili ides niz dlaku svojoj lojavoj glasackoj stoki zbog imena i vjere?
vojin je institucija za sda bandu
Bakira vakat ti je za penzije prirodno budjenje i čitanje oslobođenja