{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


SDA u BIhaću predstavila kandidate za sve nivoe vlasti

F
21.9.2014. u 17:27
3
63
SDA u BIhaću predstavila kandidate za sve nivoe vlasti
3
Stranka demokratske akcije (SDA) Bihać sinoć je u prepunoj Bijeloj sali i atriju Kulturnog centra u Bihaću predstavila kandidate za sve nivoe vlasti.
Prisutnima se obratio predsjednik SDA Bihać i nosilac federalne liste Sead Kadić, koji je podsjetio na veliku pobjedu SDA Bihaća prije dvije godine.

Kadić se zahvalio svima na ukazanom povjerenju i poručio da su kandidati SDA Bihaća spremni za predstojeće izbore i pobjedničku priču.

Ukazao je da je nezrela, sebična i neodgovorna politika Socijaldemokratske partije (SDP) BiH i njezinih poslušnika proizvela ogroman zastoj u posljednje četiri godine.

Kadić je posebno naglasio da samo ozbiljna, odgovorna i dosljedna politika koju ima SDA može proizvesti napredak i pozvao sve prisutne da podrže SDA i njene kandidate, jer je ona uvijek bila u službi naroda i države.

Kandidatkinja SDA Bihaća za kantonalnu listu Zibija Muslić-Bibanović kazala je da je ''SDA danas nezaobilazan politički faktor na svim nivoima vlasti, a da njenu motornu snagu predstavljaju žene''.

Šemsudin Dedić, kandidat za državnu listu, konstatirao je da je ''SDA u općini Bihać nakon pobjede na posljednjim lokalnim izborima pokrenula velike reforme koje za cilj imaju pravedniju priču za sve građane Bihaća'', te obećao da će uložiti maksimum napora da se ta priča prenese na nivo cijele države.

Prisutnima se obratio i gradonačelnik Bihaća Emdžad Galijašević, koji je kazao da je sve što je SDA u proteklih godinu i po dana uradila u Bihaću, dokaz da SDA zna šta treba raditi i na ostalim nivoima vlasti.

Galijašević je istakao da je ubijeđen da će SDA uz plebiscitarnu podršku građana pobijediti i sa kompetentnim, odgovornim i poštenim ljudima izvući Unsko-sanski kanton, Federaciju BiH i državu BiH iz teške ekonomske situacije i apatije.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Smatrate li da Željko Komšić može osvojiti još jedan mandat u Predsjedništvu BiH?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: