Komentari (248)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Niko od Vas ne traži da budete vezir, dosta smo mi protektorat bili. Samo tražimo da nas povedete ka naprijed, a na tom putu da sklanjate sve one koji tjeraju mlade van Bosne i Hercegovine, ne osvrtajući se niti na nacionalnost niti na vjeru.
Zasto se njemačkoj ne nametne visoki predstavnik iz npr. BiH
Nema etnickih i nacionalnih podjela, sto je najbitnije. Dusmani koji su zeljeli OMEĐITI nacionalno svoj prostor su nokautirani. OSVETA ZA DUSMANE JE JACANJE DRZAVNIH ORGANA I SLUZBI, TO IM JE NAJVECI NEPRIJATELJ. PRAVOSUĐE JE IŠČUPANO IZ KANDZI COVICA I DODIKA, TAKOĐE JAKO VAZNA STVAR
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Bolje ti je budi Neugodan. Jer ovi ne razumiju Dobronamjernost. Njima fali Cvrsta Titina Ruka.I Milicija u Fici.- Readovno Hapsiti zatavarati procesurita i sikanirati ,jer oni samo silu postuju .Obraza nemaju a Guzici se ne boje, sto veli stara Bosanska Izreka...-
što neugodniji što bolji, neg ubrzati imenovanje nasljednika tädićke, pa da država profunkcioniše, podizati optužnice prave a jok tamo dopustiti da i sam optuženi čavka 4 puta pokušaje nedužnog Osmana u zatvor strpati, sam što zadnji pokušaj je bio protivzakonit,pa katica selimoviću čampara, znate šta slijedi
Srbija i Hrvatska se nikada nisu odrekli podjele BiH i njihov dugorocni cilj je svima jasan, oni ga sprovode danas preko Dodika i Covica, a Bakir i SDA im stoji hrabro na tom putu, odupiruci se uspjesno tim pokusajima Svaki dan cujemo prijetnje o otcepljenju i samostaljenju, i opet se nadju izdajnici iz SDP/NS/NiPa da nas truju kako je sve neka predstava. A sve u cilju odobravanja Dodiku i Covicu za takve postupke, jer SDP/NS/NiP su neprijatelji BiH i Bosnjaka, cak gori od Vllahaa..
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
J. ti veliki vezir M. srednjovjekovnu, inkvizicijsku... Dok je srednjovjekovna crkva i inkvizicija tamanila neistomišljenike na najbrutalniji i normalnom čovjeku nezamisliv način te isto pokušavala sprovesti i u Bosni u kojoj su se hrabri Bošnjani oduprli tome.
Osmanlije su naukom i civilizacijom oplemenjivale teritorije koje su osvajale, a tamošnjim ugnjetanim masama donijele sigurnost i blagodati nauke i cilolizacije. Sve dok se domaći akteri nisu domogli visokih pozicija i u bolesnim nacionalističkim ambicijama za ostajanje na vlasti, kao i dan danas, uništili sve što jedna civilizacija donese i prinese...
Dobro je ,nije počeo sa zabrinutošću.
De ti vidi kakve su ti ovlasti i mozes li ih koristiti, jer da glumis ikebanu nikome ne treba.
Prijatan i neugodan... baš kao Veliki vezir.
Smrad njemački mora znati da ni mi nismo ni turski ni germanski vazali i da ga očekuje vrelo ljeto!
Smrad njemački mora znati da ni mi nismo ni turski ni germanski vazali i da ga očekuje vrelo ljeto!
Sudeći po tekstu, naslov je lažan. Čovjek je čak rekao Nisam ja veliki vezir.
Vec te vidim (ako dozivim) kao sijedog iznurenog u mozak jebenog starca, punog cevapa baklave i kojekakvih mirodzija, kako sav unervozen istrzan i vidno poremecen dajes svoj poslednji intervju jos teze retardiranom novinaru Senadu H. Te mu na kraju kazes ..U Jablanici je najbolja janjetina, da.
Opet nacisti i fašisti u Bosni! Propali kvazi političar palamudi po Bosni! Ovaj šmit mrzi i srbe i muslimane! Marš u njemačku!
Dragi igrači počinjemo.....i sretno!
Za početak kvazi nacionaliste na klixu sasječi u korjenu.
cccc kao drzava, kao imamo izbore, i onda jedan lik i bude kako on hoce....
Budi lave sta god hoces....samo nemoj biti zabrinut
Dobro doso al s ovim nasim psima na vlasti moras imat gvozdenu inace te nema