Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
priznanje medjunarodne zajednice Republici Srpskoj. svaka cast, za pohvalu.
grad iz kojeg je protjeran sve i jedan bošnjak grad tolerancije ??? ovi krstaši nas fakat tjeraju da sljedeći put budemo i mi genocidni i trijebimo redom
Inzko ima zamjenika? Zašto?
Samo još da Bošnjaci prestanu grafitima skrnaviti džamije, Bjijeljina će biti još bolja. Ne zajebavam se. Sjećate se grafita sa krstom i 4 S, latinicom?
@BosanskoNevesinje Po tvom zaostalom mišljenju,srbi ne smiju i ne znaju pisati latinicu iako masovno to rade kada traže posao u'' zločinačkim'' državama.