Centralni predizborni skup
0

SBiH: Za bolji, ljepši i prosperitetniji Gornji Vakuf

Klix.ba
(Edin Glamočak)
Stranka za Bosnu i Hercegovinu jučer je održala centralni predizborni skup u Gornjem Vakufu - Uskoplju, kojem je prisustvovalo više stotina građana.

Građanima, simpatizerima i prijateljima Stranke za Bosnu i Hercegovinu obratili su se predsjednik Stranke za Bosnu i Hercegovinu Amer Jerlagić, potpredsjednik Gradimir Gojer, zamjenica predsjednika Glavnog odbora Enisa Pašalić, nosilac liste za Općinsko vijeće Gornji Vakuf –Uskoplje Edin Prijić i kandidat za načelnika Općine Gornji Vakuf-Uskoplje Edin Glamočak.

Na skupu su predstavljeni kandidati Stranke za Bosnu i Hercegovinu za Općinsko vijeće Gornji Vakuf-Uskoplje i kandidat za načelnika Općine Gornji Vakuf -Uskoplje Edin Glamočak.

Izbornu platformu i naglašene prioritete rada i djelovanja Stranke za Bosnu i Hercegovinu za područje općine Gornji Vakuf –Uskoplje prezentirao je u svom govoru kandidat za općinskog načelnika Gornjeg Vakufa –Uskoplja Edin Glamočak.

Izgovaranje izbornog slogana “Za bolji, ljepši i prosperitetniji Gornji Vakuf – Uskoplje. Glasajte hrabro – za hrabre i odlučne”, je popraćeno ovacijama prisutnih građana, navodi se u saopćenju ove stranke.