{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


SBiH je u Zenici osnažena i organizaciono i personalno

19.9.2012. u 14:09
10
5
SBiH je u Zenici osnažena i organizaciono i personalno
10
SBiH je u Zenici osnažena i organizaciono i personalno
Nastavljajući organizovanje predizbornih skupova u Mjesnim zajednicama općine Zenica, sinoć je Općinski savjet Stranke za Bosnu i Hercegovinu Zenica organizovao predizborni skup u Mjesnoj zajednici Seoci.
Ovaj je skup privukao izuzetno veliku pažnju građana i pokazao da je Stranka za Bosnu i Hercegovinu politička snaga kojoj građani vjeruju.

Nosilac liste SBiH za OV Zenica Nebojša Nikolić je istakao da je SBiH u Zenici osnažena i organizaciono i personalno i da će se to sigurno odraziti na bolje rezultate Lokalnih izbora.

Nikolić je izrazio uvjerenje da će se za SBiH opredijeliti veliki broj građana, jer ova politička stranka nudi Program rješavanja dugo prisutnih problema u Zenici i ima snage i sposobnosti da ga realizira. Bez rješavanja problema zaposlenosti, infrastrukture, zagađenosti zraka, bez proširivanja šumskog ekosistema, bez brige za proizvodnju zdrave hrane i kontrole njene zdravstvene ispravnosti, bez plana upravljanja otpadom u Zenici nije moguće napraviti iskorak.

Nakon što su se građanima predstavili i svi drugi kandidati SBiH za općinsko vijeće Zenica, u opuštenoj i prijateljskoj atmosferi nastavljeno je druženje članova OS SBiH sa građanima.

Zabavno-muzički program, besplatno mjerenje tlaka i šećera, i dijeljenje kartona za praćenje promjena bili su znak pažnje SBIH građanima Mjesne zajednice Seoci, saopćeno je iz Strane za BiH.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Smatrate li da Željko Komšić može osvojiti još jedan mandat u Predsjedništvu BiH?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: