Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mile bosanac
Dodik je reagovao na normalan nacin. Nenormalni su oni kojima i to smeta.
@cujipocuj Ne, nenormalni su oni koji ga sto puta osude a onda to sve polizu i zbog necega sto je sasvim normalno u svim zemljama na svijetu , sve to zaborave. A jebace mu mater opet kad spomene referendum. Kontas?
Koga boli kuratz sta radi lopov, kriminalac, diktator, destruktor BIH, zastitinik ratnih zlocinaca i onaj koji udara na svoj narod koji trazi pravdu na trgu krajine. Mars demagogu,mozes dobiti podrsku jedino retarda sa kvocijentom inteligencije na nivou cipela.A po broju dislajkova koje cu dobiti, takvi su u vecini u ovoj zemlji, zato i imamo ovakvu vlast.
Daj Bosnje glupe vise dodjite pameti covjek vac vuce za nos ko budale. Negira genocid i vi uradi ovo i nama komentari "mile bosanac" moralno ljudski ovo ono daj dodjite pameti ikad vise gdje vam je stav i dostojanstvo
Nekad znas biti covjek, ali si uglavnom govedo.
@Sisoqo A kad zna biti covjek?
samo je kod nas senzacija kad neko izrazi saucesce...
Stavi bankine!
I ovakve nesrece nekima koriste za talasanje pa kao sto su isli na Pale, a ti isti bi isli, ako nista iz pristojnosti ili obicaja, a nakon ove nesrece, glavna poruka bi trebalo cda bude ostavite emocije, uzbudjenja, rasprave, smjeh i sve drugo sto moze da odvuce paznju vozaca na zivotno najvazniju stvar u voznji a to je sigurnost, sto znaci koncetracija na oprezno upravljanje vozilom.
Ovaj se mijenja ko žena u klimaksu .
od negatora genocida,ratnog huckaca,mrzitelja BIH nama nista ne treba
Mile od svih nas
Allah im rahmetile! Pocivale u miru Bozjemu!
Cuvaj nam Bosnu, predsjednice, Bosna te voli i Bosanci, naravno!
Moje ime je Darci Lyne. Ovo je vrlo sretan dan u mom životu zahvaljujući pomoći koju mi ​​je Dr. KONTAKT   -Email- [email protected]   Whats-app: +2349083639501 Želiš li svog bivšeg povratnika? želite ljubavnu čaroliju za novog ljubavnika? Rješenje problema bez djece? rješenje bolesti i bolesti tijela
Posalji onaj svoj jedan transporter u beograd,da brani zvalju,hahahahaha
Prezident Duduk of Krezubistan.