Komentari (137)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Aparthejd predstavljanje za "nositelje evropskih vrijednosti"
Pa haman je i sad aparthejd gdje manjina od 9% ima vlast skoro isto kao Bošnjaci kojih je preko 50%
a unitarna, islamaska drzava je pojame demokratije, hajde ne seri preglasavas jedan narod godinama pa se cudis sto je sve blokirano
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kako su ovi Bošnjaci demokrati, dok su u većini, a ćim u manjini kmeće zaštita, kljuć, proporcionalitet itd.... jedan čovjek, jedan glas nije jedini dio demokracije. U Švicarskoj, jedinom drzavom sa direktnom demokracijom, ima dva doma parlamenta. U nacionalnom domu je jedan čovjek, jedan glas. U domu kantona, Zürich sa 1.6Mio stanovnika ima 2 predstavnika, ko talijanski Ticino, koji ima 0.25 Mio stanovnika... isto vam je u SAD sa kongressom i senatom.
Ovdje nije bit u tome da se Hrvatima dozvoli ili ne dozvoli legitimno predstavljanje, nego u tome sto je citav jedan dio populacije BiH koja se ne izjasnjava prema 3 glavne nacionalne odrednice diskriminisan. Kad se da sansa svakom, da na svakom dijelu teritorije bude jednak onda smo postigli uspjeh.
sad se vise ni kava ne smije popiti bez muslimana da odobre ?
E dabogda vazda bio ugrozen
Levatluk Hdz na najvecem levelu .. koji su to idioti .. vrse pritisak na bosnjake i tijekom vjerakog blagdana ..umjesto da je ljigavac spustio loptu i cestitao susjedima i svima ..pa cak organirao nesto sa ciljem spustanja tenzija ..ovako samo dize tenzije a ispusice mu i cesesionisticko drugarstvo sa srbijom i Sanu i miletom.. a najvise stete nanosi katolicima u BIH .. politicki idioti ...
Haha, ništa od toga škutori!
gooUser1618384986,..možda ti to pišeš,od kuda znam,ali znam jedno,znam Zakon i Ustav RH,a možeš ga i ti vidjeti a i doživjeti u Saboru RH,te vaše mantre o ugroženosti nekoga u RH su samo jad,zavist,zloba,pa te standarde u Svijetu nitko nema,nađi mi zemlju u kojoj je manjini zagarantirno mjesto u Parlamentu(ito 7 mjesta),u RH manjina u Vladi,a ti bi od Hrvata konstitutivnih koji su te spasili od totalne Srebrenice želiš napraviti manjinu,nemoguće i nikada,..
GENOCIDNA REPUBLIKA SRPSKA
Išao si na predavanje,Bake će tebi sve prepustiti samo mu nedirajte njegovu Sabihu.......
VLAHAHAHAHAHA
Legitimnost vašu možete prosipati još samo jedan drugom,inače niko vas ne hebe ni dva posto
Radman je izrazio potporu Hrvatske u postizanju ... Ha, ha, ha... Potporu, kakvu i u čemu. Kako to izgleda u praksi?
Legitimno i nediskriminirajuce, a sta sve radite romima, neopredjeljenim, i mnostvo drugi manjina(i kazem za sve, ne samo za vas hrvate). Gdje je njihova ravnopravnost, legitimnost.
Ovako je Hitler krenoSamo čistokrvni nijemci,i dalje znao kako se završilo...Zato Njemačka neče ni da čuje za nako legitimno predstavljanje jer je to več okusila šta znači.
bas me zanima kako do potvrde da si hrvat u bih, je li ono krsni list, clanska hdz, potvrda da nisi iz mjesanog braka, izjava ili sta? ja i da navedeno nije starije od 6 mjeseci...
sretan bajram Čoviću i radman.pa valjda bi bilo red danas barem Nego ne.vi to nećete iz inata.Zato upadate u jamu koju sami sebi kopate .Čović Neda u Mostaru da se stavi zastava Palestine koja je napadnuta.Toliko koliko taj HDZ zna o ljudskim pravima.Čović dr.??? jesili majke ti ijednu normalnu knjigu pročitao,Čoviću.Smradu.