Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SAMO GRAĐANSKA BIH, BEZ KANTONA, BEZ ENTITETA, ZEMLJA SVIH LJUDI STO ŽIVE U NJOJ
"Ovo se tiče cijele Republike Srpske i cjelopunog naroda i zbog toga mi ćemo tu vrstu odgovornosti pokazati" uči GAVRILO od koalicionog druga vllaha kako se zbijaju saffovi!
Ne moze biti bez regija zvvale se one regije ili kantoni. Ne iz nacio stvari vec iz ekonomski
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Hajde sta glumis tu i prenemazes se. Glasate protiv i to je to, ali ne, sutra ce biti takmicenje u srbovanju. Svi u istu tikvu pusete.
Republika Srpska imenom i prezimenom, ne neki protektorat.
Sta ti znas tele jedno ljigavo,bez mozga,polako docecizbori,necete imati ni 10% glasova
Još malo i nestala genocidna RS
Spremni, daj znak Mile. https://youtu.be/gDpO8hRnNh4
On je dotakao dno. Svjestan da kao politicar buducnosti nema i ima onaj glupi i primiyivni mentalitet gdje misli da ce se neko prepasti njega i njegovih odluka.
PA TA SJEDNICA JE ZACEMENTIRANJE I NESTAJANJE GENOCIDNE TVOREVINE !!!! ŽIVI BILI PA VIDJELI !!!! ZAPAMTITE OVAJ KOMENATAR (MOLIM VAS)!!!
Pametan vrlo pametan i školovan politićar. Jedan od Srba koje gotovim i kojem bi rado povjerio da vodi sam državu.
Pa zasto onda ne izadjete iz skupstine kao onad kada ste 91. izasli iz BiH skupstine. To bar znate kako se radi. Sada vas ne vode Muslimani koji srljaju u propast nego Srbi.
Neznam kako ce ovo zavrsiti,ali znam da je licemjerje sve tri strane dovelo do ovoga.Zapravo su spremni pobiti nasu djecu za svoje interese.Ako se nedao Bog i desi kakvo zlo,sami smo krivi.Hej,dvadeset godina durati istu politiku.A moglo je i drugacije.
Bjaaaaaži!
Odcijepi se mile da te odvalimo jednom zauvijek. Šumadija čezne za novim stanovnicima
Očepite se više.
Za ove što kaenjaju o tzv građanskoj... Ima li iđe u svijetu ikoja država da je samo građanska? Takva skalamerija bi umrla i prije nego se rodi
https://saff.ba/zanimljiva-prica-o-primanju-islama-krscanskog-svecenika-iz-endelusa/