Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rusija nema novca za vlastite gradjane, a jos da isplacuje dugove. Pogledajte samo ekonomsku situaciju u Rusiji, sve ce vam biti jasno.
@UjkoVoliDjikana Htili to neki priznati ili ne, sankcije su (izmedju ostalog) zestoko djelovale na stanovnistvo Rusije.
@UjkoVoliDjikana haha..ne uvozi se hrana samo sto fali.. Ali recimo..rusi ce rado kupit neko voce koje ko njih ne raste..ko sto mi ananas uvozimo..ali uvozimo i vodu..i mlijeko..iako nasi seljaci mogu triput zasitit mlijekom i mlijecnim proizvodima..ekonomija je kompleksna
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Na kraju para nece ni biti jer kad prebiju dug za plin to je egal.. samo sam se nasikiro sta će dodik bez para a ionako mu je kasa prazna..vidim da mu se žuri da još ukrade..
Pronaci nacin skidanja sa ruskpg plina kao trajno rjesenje.
Dodik hoce pare....ebo plin, ionako ide ljeto
Rusija je ozbiljna zemlja i u svom sistemu posjeduje vrhunske obavještajne agencije, pa stim ima takve precizne podatke i prate sve, tako da znaju svaki Dodikov korak i znaju za svaki kriminal i da koristi svoj položaj iskljućivo za svoj lićni raćun, a ne za građane pa i ako išta plate njemu to neće povjeriti nego VM BiH.
Ma nisu zaboravili
Dodik ce te pare izganjati kod Putina ako ga se putin uopste sjeca
Sad ce dodik povuci veze kod brata putina... i onaj kredit sto mu je putin rekao dati.. i to ce rijwsiti...
Trebaju nam ovakvi ministri što poštuju državu !
A gdje su Dodine veze :(