Komentari (117)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najlakse reci Bozje davanje. A to sto se kanalizacije ne ciste i sto se baca smece to nikom nista?
@Mojnemene ....promjer cijevi 30 centimetara, možda bi trebao biti metar. Ko zna. Mi redovno čistimo svoje šahtove. Svega tu turisti bacaju i uvijek bude haos, ali ne možemo kriviti nadležne ni za šta", kazao nam je Mahmut Kovačević...smradu, jesu li turisti krivi ili preuske cijevi.
Samo da se zna da su pola od intervjuisanih trgovaca dugogodišnji vijećnici u Općini Stari Grad, tako da i ne mogu sami sebe kritikovati.
Nije Božije davanje nego elementarna nepogoda
Nije Bog začepio odvode za oborinske vode pavijani.
Bar ima vode, oni su svakako navikli sic u ruke i na cesmu po vodu
E moje zabludjele ovce, nema Bog ništa s ovim. Nema Bog ništa ni sa jednom nesrećom. Bog je ljubav, dobrota, milosrđe. Sve što nije to, nije Bog nego čovjek. Utuvite to u svoje prazne glave.
Kmeeeeeeeeeeeeeeeeeee
....promjer cijevi 30 centimetara, možda bi trebao biti metar. Ko zna. Mi redovno čistimo svoje šahtove. Svega tu turisti bacaju i uvijek bude haos, ali ne možemo kriviti nadležne ni za šta", kazao nam je Mahmut Kovačević...smradu, jesu li turisti krivi ili preuske cijevi.
Ne krivimo nikoga, dijasporo šalji novce....kmeeeeeeeeee. :(
Bozije davanje cuj to!! a bahati majmuni zacepili ili ne odrzavali sahte za odvod. Bolesni mentalitet , umjesto da vode racuna kao svaka normalna drzava ovi se oslonjavaju na Boga kako bi pravdali svoje greske.
Božije davanje su i ovi seljaci iz poznate stranke što preuzeše vlast u gradu i zatrpaše ga u sve 4 opštine ljudima i zgradama bez potrebne infrastrukture. Gužva na cesti svaki dan, gužva na trotoaru, gužva na parkingu, na prastaru kanalizaciju oni samo trpaju i trpaju ... ustvari ovo je samo početak božijeg davanja.
Luzerski mentalitet... čuj Božije davanje. Sve samo da lijene guzice ništa ne poduzmu i da uvijek neko drugi za njih nešto završi.
haha, ne samo da je glupa izjava, već je retardirana. rijeke nisu čiste, kanalizacije nisu čiste ali i proširene dovoljno za koliko se dogradilo, plus šume se sijeku bez plana. iiiiii ko je tu kriv narod ili bog?
hahahahahahahaha opet sa sebe sapiremo odgovornost :D hahahahahaha
ne pamte "rodjene" sarajlije M-92. bilo je toga puno goreg
Ovi sarajlije su gori od krscana, i nas isto sta god da je od Boga je
Hahahaha, Bozije davanje. Nista onda, po toj logici je sve Bozije davanje, pa se nema razloga sekirati