Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najstariji proizvođač mlijeka je krava :)
eh kako je lijepo čitati ovakve članke. pored ovih izbo, ukrao, bacio bombu, izbori, politika..
Molimo navijače Sarajeva da pobjedu protiv Selje,koja je neupitna, proslave na dostojanstven način,način koji priliči i po kojima su prepoznatljivi u fudbalskoj Evropi.
Bar jedan ratni profiter,ulazuci taj novac nije unistio firmu,oprastamo mu sve.
Oće li šta biti od osnivanja državnog ministarstva za poljoprivredu ako se danas ne zaštite domaći proizvodjaći mlijeka?
Pardon zaboravih napisati da smo pozvani sa sastanka trilaterale u Beogradu na kojem se sastaje 180 stranaca,biznismena bankara.. i Bošnjačkog predstavnika da dodje,ali taj neć izgleda ići iako Trilaterala sad kaže "Manje demokratije više autoriteta države " pa mi ništa nije jasno što Bakir Izetbegović ne ide.
Koja šteta što nemamo to "veterinarsko" na drzavnom nivou. Posavina propade. Propade sljiva, jabuka. Sve kvalitetno i ne GMO. Poljoprivreda bi znacajno podigla standard BiH građana.
Samo tako nastavite, ali na tom putu nemojte radnike da pogazite. Najbitnija je radna snaga, ako je ona zadvoljna i posao se obavlja bolje, onda je napredak zagarantvan.
Ne mogu da vjerujem da sam upravo procitala pozitivnu vijest :D
svaka čast. jedino njihovo mlijeko, jogurte i pavlaku i uzimam
a radnicima plata kasni po 3 mjeseca
svaka cast, samo radnicima poboljsati uslove.
Lafo uspješna, jest al u k...., sve preko radnikovih leđa. Standardna privatnička sranja, plate se duguju, minimalci na djelu, izrabljivanje robova.