Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakve budalastine braco draga!
Klix, na kojim ste clancima objavili da u Cazinu ima danas dvoje zarazenih a u Maglaju jedno (pored dvoje koje ste objavili) ?? Odakle vam ti podaci ??
@SpiricNaBudzetu a hotelijeri i radnici ostali bez posla ... važno je da im sija ...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Dokaz da se neko opasno zahebava sa ljudima sirom planete. Neka budletina kaze ovo svi ovo, ono svi ono, tacno se vide svi moguci obrisi globalne manipulacije drustva i ljudske populacije.
@LordAjdzent Nije do budaletine koja kaže, već do budaletina koje to prate.
Hoce li dati smjestaj za karantin? To bih cijenio, pusti ovo. Cuj upalili svjetla??!!
I tako je Skaka naredio da se na zgradi napise 5F
Jbl..vas vise i Sarajevo...braco mila o cemu se vodi racuna..ima se struje na racun nas koji RADIMO ZA MINIMALAC...USTVARI ZA POLA MINIMALCA..Bolje da ste pojeftinili struju ili odgodili ili dali da svjet koji je ostao bez posla i novca ne plati bar jedan mjesec ....nego opleti s grbace naroda ..Hoceteli ikad dati ovome napacenom narodu bar malo morala za zivot...ALI NEKA JE SARAJEVO U PRVOM PLANU..😠😠
Državo stidi se: Djevojčicu iz Zenice koja ima tumore neće da prime na hitnu operaciju u Sarajevu
Kakav cool i dobar razlog da im sa budzeta platimo za struju i odrzavanje...
Mi kad kazemo ustasa,okrivljuju nas,a vidi oni javno i plus u coloru ha ha ha.
evo ja sad sit ,,,,,,
---| |--- | | |____|
Bavite se vi kako će narod preziviti materijalno. Jadno i bijedno je ovo sve ste prepisali imate li mozga. Idu izbori zapamtite...
ko smislja ove budalestine?
Americki debilizam
kako koristan projekt....
Evo još jednog dokaza da je glupost zarazna isto ko korona.
UP URS!
Skaka je garant nesto zajebo
@MujinGumeniCevap7 Napisao U2