BiH
0

Sarajevo: Otvoren prvi Levi's shop

Sarajevo-x.com
Ukoliko ste 21. septembra (četvrtak) u večernjim satima šetali ulicama Sarajeva, tačnije Ferhadijom kod Tržnice vjerovatno je vašu pažnju privukla "buka" koja ne dolazi iz okolnih kafića.

Naime, Sarajlije a i svi ostali koji borave u ovom gradu i posjećuju ga konačno su dočekali otvorenje prvog pravog Levi's shopa. Ovo nikako ne znači da do sada niste kupovali Levi's orginale u Varteksovim radnjama. Ovo znači da se Varteks zajedno sa Fama d.o.o. zastupnikom Levi's-a za BiH odlučio da Sarajevu pokloni Levi's shop originalnog izgleda, prateći svjetske standarde i trendove.

[SLIKA]2[/SLIKA]

Program otvaranja bio je orginalan u stilu samog branda koji će se od sada prodavati na ovoj adresi. U izlogu umjesto lutki dočekao nas je DJ Nešo sa gramofonima što nas je u samom startu zbunilo, ali nakon prvog koktela i oraspoložilo. U shopu sa fenomenalnim enterijerom velika gužva, manekenke, poznate ličnosti, mediji i direktori, ali nas to nije spriječilo da razgledamo novu kolekciju jesen/zima iz koje je, među poznatima, Deen za sebe izabrao već jedan model.

[SLIKA]1[/SLIKA]

Izgled Levi's-a za jesen/zimu 2006. određuju vitkije siluete, crni jeans i niz ne-jeans tkanina. Za ovu sezonu iz Levi's-a nam poručuju da je crna boja zaista nova crna. Pored crne i sive boje različitih nijansi koje zadržavaju svoja originalna svojstva i nakon pranja, tu su i nezaobilazni osnovni jeans tonovi ali i tonovi tamni poput tinte i indigo plave.

[SLIKA]3[/SLIKA]

Za stručnija objašnjenja i više informacija potrebno je otići na Gajev Trg pored Tržnice i posjetiti Levi's shop.