BiH
0

Sarajevo: Održana javna tribina "S nama u bolje sutra"

FENA
''Mi nećemo trošiti energiju i praviti neku drugu naciju u Bosni i Hercegovini, mi nećemo trošiti energiju i praviti neke druge vjerske zajednice u Bosni i Hercegovini, mi ćemo trošiti energiju na uzimanje vlasti i drukčijem upravljanjem državom BiH s pripadnicima postojećih nacija i vjerskih zajednica", rekao je predsjednik Narodne stranke Radom za boljitak Mladen Ivanković Lijanović na sinoć održanoj tribini u Sarajevu pod nazivom "S nama u bolje sutra".

"Problem u ovoj zemlji su napravili oni koji su sada na vlasti, a Narodna stranka Radom za boljitak se bori da svaki građanin izađe na izbore i pomogne da se promjeni stanje u ovoj zemlji. Svaki čovjek ima pravo na rad“, dodao je Mladen Ivanković Lijanović na kraju svoga obraćanja, priopćeno je iz Županijskog povjerenstva NSRZB Sarajevo.

Zoran Pavlović, dopredsjednik stranke, koji se obratio ispred RS-a, rekao je da situacija u Republici Srpskoj jednako loša kao u Federaciji. Također Pavlović je rekao da nadu i perspektivnu budućnost pruža stranka ''Za boljitak'', jer je jedina budućnost u radu.

Ispred Tuzlanske županije obratio se dopredsjednik Mersed Šerifović te naveo da su Tuzlaci prepoznali dobre namjere ove stranke, koja u prvi red stavlja čovjeka i njegov boljitak.

Prisutnima su se obratili i Marko Vujević, generalni tajnik, Alma Čardžić, poslanica u Parlamentu FBiH i Jerko Ivanković Lijanović, poslanik u Poslaničkom Domu PSBiH,

Na sjednici Predsjedništva Narodne stranke Radom za boljitak, koja je započela jutros, raspravljat će se o preliminarnim kandidatima za nositelje listi i kandidatima za načelnike općine, za predstojeće izbore, stoji u priopćenju.