{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Sarajevo: Obustava saobraćaja u Alipašinoj ulici

F
8.8.2011. u 08:43
0
6
Sarajevo: Obustava saobraćaja u Alipašinoj ulici
0
Sarajevo: Obustava saobraćaja u Alipašinoj ulici
Ministarstvo saobraćaja Kantona Sarajevo, na zahtjev Koordinacionog odbora udruženja poljoprivrednika Federacije BiH, odobrilo je za danas privremenu potpunu obustavu saobraćaja u ulici Alipašina, od raskrsnice sa ulicom Sutjeska do raskrsnice sa ulicom Bolnička, u terminu od 10.00 do 16.00 sati, a radi održavanja mirnog protesta ispred zgrade Vlade FBiH.
Privremena potpuna obustava saobraćaja u smjeru Skenderija - Ciglane sastoji se od potpune obustave saobraćaja na dijelu ulice Alipašina, od raskrsnice sa ulicom Kemal-begova do raskrsnice sa ulicom Bolnička.

U smjeru Ciglane - Skenderija privremena potpuna obustava saobraćaja bit će na snazi na dijelu ulice Alipašina, od raskrsnice sa ulicom Bolnička do raskrsnice sa ulicom Sutjeska, a podrazumijeva i zaustavljanje poljoprivredne mehanizacije učesnika protesta.

Regulaciju toka saobraćaja na dijelu potpune obustave saobraćaja i raskrsnicama na kojima se saobraćaj usmjerava u alternativne pravce vršit će pripadnici MUP-a Kantona Sarajevo.

Nakon utvrđenog vremenskog termina, odnosno stvaranja sigurnosnih uvjeta za odvijanje saobraćaja motornih vozila, pripadnici MUP-a će uspostaviti redovni režim saobraćaja, saopćeno je iz Ministarstva saobraćaja KS.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Strahujete li od terorističkih napada u Evropi?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: