{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Sarajevo: Izmjena režima saobraćaja u ulici Maršala Tita

F
10.5.2006. u 16:54
0
0
Sarajevo: Izmjena režima saobraćaja u ulici Maršala Tita
0
Sarajevo: Izmjena režima saobraćaja u ulici Maršala Tita
Ministarstvo prometa i komunikacija donijelo je rješenje kojim se preduzeću "Sarajevoputevi" odobrava privremena izmjena režima saobraćaja u ulici Maršala Tita, uključujući i raskrsnicu "O" transferzale (raskrsnice ulica Fra Anđela Zvizdovića-Maršala Tita) radi rekonstrukcije saobraćajnice od 11. maja do 10. juna od 00.00 do 24.00 sati.
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Kako je saopćeno iz ovog ministarstva, privremena izmjena režima saobraćaja odnosi se obustavu saobraćaja u ulici Maršala Tita u kojoj se izvode radovi, što uključuje zabranu saobaraćaja za motorna vozila u traci u kojoj se izvode radovi, dok druge trake ostaju slobodne za saobraćaj.

Izvođač radova je obavezan postavili propisane znakove koji označavaju radove na putu i svijetleće znakove za radove u noćnim satima.

Izvršenje obustave dužan je provesti izvođač radova u saradnji s MUP-om Kantona Sarajevo.

KJKP GRAS će obavljati prijevoz putnika u redovnom režimu saobraćaja.

Izvođač radova je dužan osigurati pješački prolaz i njihovu zaštitu, radove na rakrsnicama u noćnim satima, a za uspostavu privremene obustave saobraćaja, ispred mjesta izvođenja radova postaviti zakonom propisane saobraćajne znakove za označavanje radova na putu, ograničenje brzine i obavezno obilaženje za usmjeravanje saobraćaja u alternativne ulice.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: