{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Sarajevo: Izmjena režima saobraćaja kod Muzeja

F
4.6.2008. u 13:27
0
0
Sarajevo: Izmjena režima saobraćaja kod Muzeja
0
Sarajevo: Izmjena režima saobraćaja kod Muzeja
Radi izvođenja neophodnih radova asfaltiranja na tramvajskoj pruzi između dva tramvajska stajališta "Muzeji" od 12 sati 7. juna do 12 sati 8. juna bit će obustavljen saobraćaj na ovoj dionici.
Na snazi će biti i povremene potpune obustave tramvajskog saobraćaja od tramvajskog stajališta "Muzeji" do tramvajskog stajališta "Željeznička stanica".

Privremena izmjena režima saobraćaja sastoji se od preusmjerenja lijeve isključne saobraćajne trake u ulici Zmaja od Bosne (raskrsnica s ulicom Franca Lehara -1 transferzala) smjer Baščaršija - Ilidža u vidu zabrane saobaraćaja za motorna vozila u ulici Zmaja od Bosne u lijevoj isključnoj saobraćajnoj traci i zabrana skretanja ulijevo te preusmjeravanje istog pravcem Baščaršija - Ilidža, ulicom Zmaja od Bosne na sljedeće dozvoljeno skretanje ulijevo.


Preusmjerenja saobraćaja izvršit će se i u ulici Franca Lehara (I transferzala) smjer Željeznička stanica - Muzeji u vidu zabrane saobaraćaja za kretanje motornih vozila u smjeru pravo i skretanje lijevo "u zoni prelaska drumskih vozila preko tramvajske pruge" u ulici Franca Lehara (I transferzala) te preusmjeravanje istog na skretanje udesno pravcem Baščaršija - Ilidža ulicom Zmaja od Bosne na sljedeće dozvoljeno skretanje ulijevo.

Prijevoznik KJKP "GRAS" će prilagoditi održavanje autobuskih linija novonastaloj situaciji kao i izvršiti blagovremeno obavještavanje putnika o nastaloj promjeni putem sredstava javnog informisanja kao i postavljanja obavjesti na terminalima, saopćeno je iz Ministarstva prometa i komunikacija KS-a.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Strahujete li od terorističkih napada u Evropi?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: