{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Sarajevo Holiday Market: Izvorni bosanski predmeti u kućici Kazandžija

11.1.2014. u 19:01
0
4
Sarajevo Holiday Market: Izvorni bosanski predmeti u kućici Kazandžija
0
Među izlagačima ovogodišnjeg Coca Cola Sarajevo Holiday Marketa nalazi se i kućica Kazandžija, u kojoj posjetitelji mogu naći tradicionalne zanatske starine.
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Jedan od najvećih kolekcionara starina i prenosioca starih običaja na mlađe je kazandžija Ismet Huseinović iz Sarajeva. Njegov svojevrsni muzej obiluje starim predmetima iz doba osmanskog perioda, kao i prelijepim izvorno bosanskim predmetima.

Izlagači svoje proizvode nude posjetiteljima svakog dana od 10 do 22 sata, a u toku su brojna sniženja i akcije.

Coca Cola Sarajevo Holiday Market zajednička je aktivnost UG Zona unaprijeđenog poslovanja - ZUP Baščaršija i Fondacije Sarajevo Navigator, nastala pod okriljem USAID – Sida Firma Projecta, u sklopu kojeg su i ZUP Baščaršija i Sarajevo Navigator koordinatori lanca vrijednosti.

Realizacija Coca Cola Sarajevo Holiday Marketa ne bi bila moguća bez podrške Grada Sarajeva, koji je pokrovitelj Marketa, ali ni bez podrške Ambasade Kraljevine Norveške, koja je dala značajnu podršku realizaciji ovogodišnjeg Coca Cola Sarajevo Holiday Marketa.

Više informacija o Coca Cola Sarajevo Holiday Marketu možete saznati putem medija, te putem društvenih mreža i oficijelne internet stranice Marketa.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: