{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Sarajevo: Druženje studenata Bosanske Krajine i Krajišnika

F
17.6.2012. u 11:56
25
6
Sarajevo: Druženje studenata Bosanske Krajine i Krajišnika
25
Sarajevo: Druženje studenata Bosanske Krajine i Krajišnika
Sarajevo
U organizaciji Asocijacije studenata Bosanske Krajine (ASBK) u Sarajevu, održano je 10. tradicionalno druženje krajiških studenata i Krajišnika.
Preko 300 Krajišnika učestvovalo je na cjelodnevnom druženju uz roštilj, pjesmu, svirku, odbojku, turnire u nogometu i razne druge sadržaje.

Tradicionalno ljetno druženje krajiških studenata i Krajišnika, Asocijacija studenata Bosanske Krajine organizira već deset godina za redom, te je ovo postala prepoznatljiva aktivnost, ne samo u Sarajevu i u Krajini, već i mnogo šire.

"Asocijacija studenata Bosanske Krajine kroz svoj rad i angažman nastoji kreirati takav ambijent u kojem će krajiški studenti u Sarajevu biti upućeniji jedni na druge, međusobno se pomagati i podupirati. Ovo smatramo našim primarnim zadatkom i na njega ćemo biti fokusirani i u narednom periodu. Zahvaljujem se svima na podršci, ovaj put posebno krajiškim privrednicima Mirsadu Seferagiću i Emiru Rakoviću, te Senadu Šepiću, poslaniku u Parlamentu BiH, koji je svih ovih deset godina uz krajiške studente i našu Asocijaciju", izjavio je Senad Hašić, predsjednik Asocijacije studenata Bosanske Krajine, saopćeno je u nedjelju iz te asocijacije.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Jeste li zadovoljni radom policije u vašoj lokalnoj zajednici?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: