Komentari (147)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ove godine snijeg je iznenadio zimske sluzbe, jer niko nije ocekivao padavine u januaru.
Sve nas je iznenadio osim KJP Rad,,kako kazu,,mi smo spremni i nikad spremniji nismo bili,,a nemogu jutros ni vozila da upale,a ne da ciste,,kakva vlast,takva nam situacija na cesti,,
@iluzija Idi ti cisti snijeg dok pada pa vidi mozes li
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
...saobraćajni kolaps je non-stop.....samo što uz snijeg, to izgleda "katastrofalno"....😂😂😂😂
Kako gdje, po Zenici prohodno, kao i vaznije ceste prema i iz zenice, posipaju zadnjih 20 dana, cim najave padavine posipaju i svaka im cast nikad do sad nije ovako bilo
Zimske službe rade s onim što imaju i koliko mogu. Naravno, većina cesta se ne posipa. Na brzinu se stvori ugažen snijeg a malo poslije pretvara se u led. Soli ni za lijeka nema. Vožnja van naselja do 30 km/h. To je stvarna slika.
nisu očekivali snijeg nakon onakvog dočeka NOVE GODINE u Sarajevu uz Dinu Merlina
sam fergussona i lance i nebrigaj😂
Hoće li 2017. biti bolja od 2016. godine? Ne (6363) 57% Da (3209) 29% Ne znam (1639) 15%
poklanjam 10 plasticnih lopata za snijeg, zainteresovani nek se jave u inbox :D
pa naravno otkud snijeg ko da je teheran
Gradske ulice (Sarajevo) su prilično čiste, tako da ne vidim u čemu je problem. To što svi trotoari i sve manje uličice nisu dovoljno čiste, pa se ne može u sandalama SIĆI do grada, to je lični problem. Ovi koji kritikuju, očito nisu bili nigdje van svoje kasabe, a kamoli BiH (Italija, Slovenija, Austrija...). Kad krene ovako padati, po nekoliko sati, gust snijeg, bez prestanka, da vidiš što ga očiste... malo sutra.
A ovi po mahalama, što im smeta 2 cm snijega, pokažite svoje mahalsko jedinstvo u koje se kunete kad govorite protiv svih drugih, lopate u ruke, svako ispred svoje avlije i da vidiš ljepote. Ne trebaš čekati grtalicu.
Kao da zivimo u pustinji pa smo svi zblanuti.
U BiH kad padne mjesečina nastupi saobračajni kolaps
a svasta iznenadio nas snijeg opet, hebo sebe ccc ko da je januar jbt
Pa vi iz JKP Rad ste pravi pravcati uhljupi! Prije nego što padne snijeg, vi na sav glas govorite kako spremno dočekujete zimu i sniježne padavine. Poučeni dugogodišnjim iskustvom, ZNAMO, da svaki put kod prvog snijega zakažete i zbog vaše nespremnosti se napravi haos u gradu! VALJDA OČEKUJETE DESETAK PAHULJA SNIJEGA :)))) PA KAŽETE DA STE SPREMNI! DAVNO JE ODGOVORNI TREBAO DA DADNE OSTAVKU ILI DA BUDE SMIJENJEN, ZBOG NESPREMNOSTI ZA ZIMU!
Trebaju i vatrogasci policija otici na produzeni vikend
Produzeni vikend recept za kolaps dezurna sluzba na vikendu neko mora odgovarat
Ali stvarno jos na neradni dan, pa nebi ga ni najveci pesimist ocekivao....