{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Sanita, hoćeš li se udati za mene?

17.5.2012. u 14:25
2.034
Sanita, hoćeš li se udati za mene?
2.034
Sanita, hoćeš li se udati za mene?
Jedina moja, od prvog momenta kad sam te vidio znao sam da će ovaj dan doći. Nikoga nisam volio tako snažno kao tebe, beskrajno, lako, cijelim tijelom i dušom. Ti si ta, moja, samo moja, koju sebično čuvam i ne dam nikome.
Kad prizovem u sjećanje dane koji su iza nas, čini mi se da sam zapamtio svaki zajednički trenutak, ništa mi nije promaklo, nježni dodiri, lijepe riječi, tvoji osmijesi koji me razoružaju i učine od mene najsretnijeg čovjeka na svijetu.

Sve to pamtim i ljubomorno čuvam, samo za sebe, za nas. Želim te kraj sebe, za cijeli život. Ti si bila ta koja nije dala da nas trenutak slabosti pobijedi. Vjerovala si u nas i onda kada se nije činilo tako, ja to sada znam.

Prihvatila si svaki dio mene i nikada nisi tražila da se mijenjam, a promijenila si me. Jedina si kojoj sam rekao šta uistinu osjećam. Nisi tražila da te držim kao kap vode na dlanu, a ja to sada činim. Činjenica da te volim bila ti je dovoljna. Volim, preblaga je to riječ jedina moja za onaj osjećaj u mom srcu koji postoji samo za tebe. Obožavam i način na koji ti meni kažeš da me voliš. Nikad mi ne dosade te riječi, zvuče poput najljepše melodije.

Ti si nešto posebno, ušetala si u moj život i probudila osjećaje koji su spavali u mom srcu i čekali tebe. Najdraža moja, sanjao sam dane koji tek dolaze. Ne mogu ti obećati da neki neće biti teški, ali ti mogu obećati da ću stajati uz tebe kao što niko nikada ne bi mogao, ne mogu ti obećati da ću te voljeti kao do sada, ne, svakim danom ću te voljeti sve više. Najdraža moja danas ću biti najsretniji čovjek na svijetu ako pođeš sa mnom na ovaj put na kojem ću ti biti oslonac i vjetar u leđa. Sanita, hoćeš li se udati za mene?

Tvoj Aldin

Prosidbu objavljujemo na molbu našeg čitatelja. Kako je portal Klix.ba uvijek na strani ljubavi, molbu nismo mogli odbiti. Sanita i Aldine, želimo vam mnogo sreće u zajedničkom životu!

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Strahujete li od terorističkih napada u Evropi?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: