{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Samostalni vijećnici Mostara najavili novu političku opciju

F
17.10.2011. u 16:01
0
1
Samostalni vijećnici Mostara najavili novu političku opciju
0
Samostalni vijećnici Mostara najavili novu političku opciju
Mostar
Samostalni vijećnici u Gradskom vijeću Mostar Ćazim Lulić i Ramiz Tiro najavili su osnivanje nove političke opcije koja će djelovati na području Mostara.
"Ono što možemo u ovom trenutku zasigurno reći je to, da će se nova politička opcija na narednim izborima pojaviti kao nezavisna lista prvenstveno za Grad Mostar, a nadamo se kako će vrlo brzo prerasti u političku stranku sa temeljnim principima multietničnosti i ravnopravnosti svih građana jedinstvenog Grada Mostara", priopćili su vijećnici koji su prije više od pola godine izašli iz Stranke za BiH čime su postali nezavisni vijećnici u Gradskom vijeću.

"Mostar treba da bude grad u kojem će živjeti vladavina prava među ljudima, a ne kaos nacionalizma, kriminala i bezakonja. Mišljenja smo da je Mostar ključ svih problema u državi BiH i da rješavanjem prvenstveno političkog pitanja Grada Mostara, na zadovoljstvo svih njegovih građana, riješit će se i ostala pitanja na nivou države, istaknuli su u priopćenju samostalni vijećnici u Gradskom vijeću Mostar Ćazim Lulić i Ramiz Tiro.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Smatrate li da Željko Komšić može osvojiti još jedan mandat u Predsjedništvu BiH?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: