Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vrlo je zanimljivo i to da menadzment jos ne donosi odluku. Mozda cekaju da se strasti smire pa da imenuju Topalicku koja u dva javna poziva nije mogla doci na ovu funkciju. Sad je odjednom postala sposobna. Zasto se sindimat ne pita ko je iz kuce iznosio prljav ves. Nije sigurno samo Radoja.
Niste vi ništa tražili nego ste "saopćili" ono što vam je menadžment(parastruktura) naredila da saopćite i zbog toga ste "reprezentativni" !!! Prije mjesec ste pljuvali po ovom fašisti Milovicu a dva dana nakon toga potpresjenica reprezentativnog sindikata S.Topalic a sad v.d. urednica ip-a umjesto Radoje sa njim pije kafu i umire od šege!!! Prema tome gasi i motaj kablove zajedno sa reprezentativnim sindikatom!!!
imao sam tu cast da upoznam vasa tehnicka lica, bolje da vam oni ne spasavaju cast, taj dan sam prestao da vam placam pretplatu, vece stoke i amatera nema, oni sa FTVa su jos gori
SSSI - svi srbi su isti - lažljivci i demagozi........SMRT nakaradnoj izdrkotini Rs i svim srbima, srpkinjama i srpskoj djeci koji vole i poštuju tu izdrkotinu i koji misle da ta izdrkotina treba da postoji
Blizimo se kraju a sreca osta na startu!
Na prste ruke možeš prebrojati ljude srpske nacionalnosti koji razmišljaju van matrice zatucanog jednoumlja. Definitivno Borg.
Tebi ovo tvoje razmišljanje ne liči na nacionalizam i zatucano jednoumlje?
Obraz i ugled ? Ogorčeni građani BiH ? O čemu vi pričate ?