Komentari (162)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel to Covke Ispuhio!!!
UZP na respiratorima, krece cistka ustasluka iz njihovog stolnog grada hahahah.
Kako se zovu simpatizeri sda sa podveža? HURDE ZLA !!!!!
Podrska BH bloku i SBB-u
podraka bh bloku i sbb-u
Tako je. Bravoo 👏👏
Bravo koalicijo.
Odlično 👏👏
Koalicija do pobjede!! 👏👏
Bravo koalicijo! 👏🍀
Kako je mogao danas legitimni i njegova bratija iz uzp hdz hlasati sa maskama na kojima su stranacka obiljezja??
Pa ovaj predratni portir rukovodi "lijevom obalom" ima 25 godina i doveo je do rugla, grad nema grijanja ni aerodroma, rupe na ulicama, ruševine iz kojih izlaze pacovi, smeće se razlijeva, nezaposlenost, bijeda, Nakon 25 g vlasti zajedno sa HDZom sad se predstavlja opozicijom protiv samog sebe.
Molim vas čiji je Zlatko...Mislim je naš,vaš ili njihov...Čiji jeee
Bravo
Za pohvalu,odlično.👍👍👍👏
Jedini slučaj u BiH u kojem sam navijao za ove stranke iz Koalicije. Sve je bolje od HDZ-a i HNS (čitaj UZP), pa čak i truhle SDA, SBB, DF i SBiH.
Samo bosansko-hercegovacka snaga za dobro svih gradjana da se nesto pocne graditi i praviti dosta je vise konstutivnih naroda