{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Sajam obrazovanja u Sarajevu: Obrazovanje za pravično društvo

25.10.2016. u 14:25
95
17
Sajam obrazovanja u Sarajevu: Obrazovanje za pravično društvo
95
COI Step by Step u petak, 28. oktobra od 14 sati u Hotelu Holiday organizuje Sajam obrazovanja.
"Sajam obrazovanja je prilika da prezentiramo rezultate postignute tokom trogodišnjeg projekta Obrazovanje za pravično društvo, naučene lekcije, ali i prepreke sa kojima se suočavamo u tom procesu. Međutim, još važnije, Sajam je prilika da podržimo jedni druge u nastojanju da svoj našoj djeci osiguramo jednake šanse i prilike da razviju kompetencije potrebne za izgradnju pravičnog društva", poručili su iz Step by Stepa.

Svoje projekte, resurse za edukatore i druge materijale će na svojim štandovima predstaviti mnogobrojne organizacije, te predstavnici Step by Step organizacija iz pet zemalja regiona i ISSA-e (Internacionalne Step by Step Asocijacije).

Prisutnima će se obratiti predstavnik USAID-a Peter Duffy i predstavnica FOD BiH Dobrila Govedarica te nastavnici/ce - autori/ce priručnika, predstavnici obrazovnih vlasti i drugi gosti.

Sajam se organizira povodom završetka trogodišnjeg projekta "Obrazovanje za pravično društvo", kojeg su podržali USAID i FOD BiH, te obilježavanja 20 godina djelovanja COI Step by Step u BiH.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Smatrate li da Željko Komšić može osvojiti još jedan mandat u Predsjedništvu BiH?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: