{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


"Safet Halilović ponovo laže kao Pinokio"

S
19.12.2008. u 14:40
0
6
"Safet Halilović ponovo laže kao Pinokio"
0
"Safet Halilović ponovo laže kao Pinokio"
U saopštenju za javnost koje je na našu adresu stiglo iz Centra za informisanje SDP BiH, ova bh. stranka oštro je osudila izjave Safeta Halilovića koje je dao jednim dnevnim novinama, a u vezi sa tzv. Alžirskom grupom.
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
"SDP Bosne i Hercegovine najoštrije osuđuje pokušaj obmanjivanja javnosti iznošenjem brutalnih neistina od strane Safeta Halilovića, ministra za Ljudska prava i izbjeglice u Vijeću ministara BiH. U današnjoj izjavi objavljenoj u dnevnim novinama ministar Halilović je rekao da je u vrijeme isporučenja tzv. Alžirske grupe obnašao funkciju potpredsjednika Federacije BiH, što je notorna neistina, ili bolje rečeno gnusna laž", stoji u saopštenju.

Iz SDP-a dodaju: "Ovim putem podsjećamo ministra, koji očigledno ima problem sa slabim pamćenjem, da je u to vrijeme obnašao dužnost šefa izvršne vlasti u Federaciji BiH kao Predsjednik FBiH. Kada čovjek laže o stvarima koje su lako provjerljive, možemo samo zamisliti koliko može lagati o stvarima koje su teško dostupne i koje se kriju ispod dobro sakrivenih stranačkih ponjava."

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: