{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Sadović se susreo s Fellerom

F
12.11.2008. u 16:49
0
0
Sadović se susreo s Fellerom
0
Sadović se susreo s Fellerom
Zamjenik predsjedavajućeg Vijeća ministara i ministar sigurnosti BiH Tarik Sadović primio je danas u Sarajevu u nastupnu posjetu šefa Policijske misije Evropske unije (EUPM) u BiH Stefana Fellera.
Razmijenjena su mišljenja o dosadašnjim aktivnostima u procesu policijske reforme u BiH, posebno projektima u kojima je sudjelovo EUPM, kao veoma važan segment i dio evropske pomoći BiH.

Sadović, je posebno naglasio činjenicu da je Ministarstvo sigurnosti BiH, u predviđenim rokovima, ispunilo sve aktivnosti i obaveze, proistekle iz reforme policijskih snaga u BiH, te istakao spremnost za dalji zajednički rad u cilju očuvanja mira, stabilnosti i sigurnosti u BiH i regionu.

Iskazano je obostrano zadovoljstvo saradnjom Ministarstva sigurnosti BiH i Policijske misije Evropske unije u BiH, koja se odvijala u mnogim oblastima od zajedničkog intersa, te postignut dogovor da se takva saradnja nastavi i unaprijedi u cilju razvijanja sposobnosti domaćih policijskih agencija za efikasnu borbu protiv organiziranog kriminala, saopćeno je danas iz Ministarstva sigurnosti BiH.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: