{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Sadović se susreo s Fellerom

F
12.11.2008. u 16:49
0
0
Sadović se susreo s Fellerom
0
Sadović se susreo s Fellerom
Zamjenik predsjedavajućeg Vijeća ministara i ministar sigurnosti BiH Tarik Sadović primio je danas u Sarajevu u nastupnu posjetu šefa Policijske misije Evropske unije (EUPM) u BiH Stefana Fellera.
Razmijenjena su mišljenja o dosadašnjim aktivnostima u procesu policijske reforme u BiH, posebno projektima u kojima je sudjelovo EUPM, kao veoma važan segment i dio evropske pomoći BiH.

Sadović, je posebno naglasio činjenicu da je Ministarstvo sigurnosti BiH, u predviđenim rokovima, ispunilo sve aktivnosti i obaveze, proistekle iz reforme policijskih snaga u BiH, te istakao spremnost za dalji zajednički rad u cilju očuvanja mira, stabilnosti i sigurnosti u BiH i regionu.

Iskazano je obostrano zadovoljstvo saradnjom Ministarstva sigurnosti BiH i Policijske misije Evropske unije u BiH, koja se odvijala u mnogim oblastima od zajedničkog intersa, te postignut dogovor da se takva saradnja nastavi i unaprijedi u cilju razvijanja sposobnosti domaćih policijskih agencija za efikasnu borbu protiv organiziranog kriminala, saopćeno je danas iz Ministarstva sigurnosti BiH.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Hoćete li izaći na oktobarske izbore?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: