Komentari (197)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj mali je veliko smece,...
PMP ga je imanovala za kandidaturu. PMP na lokalu je prodžena ruka SDA, PMP je na lokalu ono što je DF u kantonu i drzavi za SDA.
Podle i lazljive SDP/NS/NIP KOMUNJARE podlo i vulgarno napadaju i Semira Drljevica zv. Lovac koji je bio veoma uspjesan konamdant u Mostaru zbog toga sto ocigledno nece da podrzi Irmu Baraliju, koja je izjednacila Semira Drljevica i legitimnu Armiju RBiH sa zlocincima i UZP-ovcima Praljkom, Prlicem i Suskom iz HVO o cemu sam ja vec odasvno pisao. Puna podrska za kimandanta Semira Drljevica zv. Lovac u daljem radu i da podrzi dr. Guzina za gradonacelnika.
SDA treba ustrajati na dr. Zlatku po cijenu da gradonacelnik bude Kordic. Ne dopustiti nekome ko ima mizeran broj glasova da ucjenjuje
Guzin - Baralija 12-2 Eto vam ponovljenog glasanja.
Ja sam mislio da nema gorih od SDA i njihovih satelita, prevario sam se, ipak ima 😂
Vidi sabine kako joj mjesecna plata godi. Stranka ide u propast al ona njesecno prima vise od plate
Boska glasala za Guzina a Irma za Kordica.A onda je jedan srbin i jedan hrvat i jedan bosnjak glasao za Irmu a onda se ispostavilo da je taj bosnjak pogresno glasao i postao nevazeci listic.Upitan je bio i srbin ali se ispostavilo da je ustvari jedan drugi bosnjak glasao za Irmu.I tako je Irma dobila 2 glasa.BHblok
U Sarajevu ostaviti Durakovićku i Stojanovića, ostale nabiti nogom
Ova Sabina ko musko,ko neki matori Indijanac
ajd furno ne njake
Svugdje se mozete raspasti sem u sarajevu odakle pare izvlačite.Republika Sarakevo je vazna sve ostalo je nebitno.‼️
Sta bi? Puce tikva? Eee spletkarosi niste dugog vijeka.
Dobro je rahmetli Tihić rekao,SDP a i ovi svi drugi se najbolje snalaze i RADE kad su u OPOZICIJI.
ovo im je početak kraja
Šta će naša stranka kad im konaković kroji kapu! Forto i kojović se ne vide od skuta konakovića!
Raspad tzv. BH bloka hahahaha
Sabina ima duzi pimpek od mog sanela
sta ti je fotelja moj brate...sve na noge diglo.. Svi ste vi govna sve i jedna stranka...Kud narod nije hrabjiji da izadje sve blokira...E sad necete nikako mrs kuci. Fuj.