|

Rudari dali podršku Nerminu Nikšiću

Rudari dali podršku Nerminu Nikšiću
345
F
FENA
9.2.2014. u 18:55
11
komentara
345

dijeljenja
Rudari dali podršku Nerminu Nikšiću
Samostalni sindikat radnika rudnika Federacije Bosne i Hercegovine saopćio je da pruža apsolutnu podršku svim opravdanim zahtjevima obespravljenih radnika u FBiH.
Iz ovog sindikata napominju da su uvijek bili spremni podržati druge, a isto tako i sami se boriti za bolje usIove rada i život dostojan čovjeku.

- Nikada nećemo podržati ugrožavanje života pripadnika MUP-a Federacije BiH te paljenje i rušenje državne imovine. Samostalnom sindikatu radnika rudnika Federacije BiH do sada nijedan granski sindikat nije predstavio zantjev za smjenu Vlade Federacije BiH. Samostalni sindikat radnika rudnika Federacije BiH je u toku 2013. godine konstanto pregovorao sa Vladom Federacije Bosne i Hercegovine na čelu sa premijerom Nerminom Nikšićem i problematika u rudnicima se počela rješavati, na što smo čekali dugi niz godina. Svim pojedincima i grupama koji misle da mogu manipulisati rudarima želimo poslati jasnu poruku: "Nas se klonite" - saopćeno je iz Samostalnog sindikata radnika rudnika Federacije BiH.
Prijavi grešku


Komentari (11)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...