{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Rok od 48 sati za početak rada u punom kapacitetu

F
21.10.2009. u 19:19
0
4
Rok od 48 sati za početak rada u punom kapacitetu
0
Rok od 48 sati za početak rada u punom kapacitetu
Vlada Federacije BiH na današnjoj je sjednici dala zadatak Upravi i Nadzornom odboru Naftnih terminala u Pločama da u roku 48 sati to poduzeće mora početi raditi u punom kapacitetu te normalizirati snabdijevanje tržišta FBiH naftom i naftnim derivatima.
Kako je priopćeno iz Ureda za odnose s javnošću Vlade FBiH, to je jedan od zaključaka nakon rasprave o stanju u Terminalima Federacije d.o.o. Sarajevo i Naftnim terminalima d.o.o. Ploče, a u kojoj su sudjelovali predstavnici upravljačkih i nadzornih struktura Naftnih terminala i Federalnog pravobraniteljstva.

Vlada je danas zadužila Upravu NTF u Pločama da zajedno s Federalnim pravobraniteljstvom nadležnom sudu hitno ulože žalbu na rješenje kojim je ova imovina proglašena pomorskim dobrom. Istodobno, zaduženi su i da prate aktivnosti na Vrhovnom sudu Republike Hrvatske pokrenute revizijom protiv rješenja Županijskog suda u Dubrovniku, a vezano za imovinu Terminala, kao i u vezi tužbe podnesene Ustavnom sudu Republike Hrvatske radi uknjižbe prava vlasništva.

Pravobraniteljstvo i Uprava dužni su kod nadležnog suda pokrenuti vlasničku tužbu za zaštitu imovine. O poduzetim aktivnostima dužni su Vladu informirati u roku od sedam dana, stoji u priopćenju.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Smatrate li da Željko Komšić može osvojiti još jedan mandat u Predsjedništvu BiH?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: