{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Rock festival RASTOCK za sve mlade bendove, 28-29.08.

20.8.2003. u 11:48
0
0
Rock festival RASTOCK za sve mlade bendove, 28-29.08.
0
Rock festival RASTOCK za sve mlade bendove, 28-29.08.
S obzirom na veliki odziv mladih bendova iz Sarajeva koji su se željeli prijaviti na rock festival RASTOCK, organizatori festivala su proširili područje sa kojeg mogu mladi bendovi učestvovati, stoga pozivaju sve mlade bendove da se što prije prijave.
Jedinstvena organizacija mladih/JOM-Jelah organizira rock festival "RASTOCK", čiji je cilj afirmiranje mladih umjetnika putem integracijskog nastupa bendova iz oba entiteta kako bi promovirali toleranciju i suživot svih etničkih grupa.

Na ovaj način JOM želi pokrenuti tradicionalno održavanje festivala. Festival je predviđen za 28. i 29. august, pa se svi zainteresirani mole da se prijave na konkurs čim pročitaju ovu obavijest. Troškove puta, hrane i prenoćišta snosi Mjesna zajednica Jelah koja je generalni pokrovitelj ovog festivala, a bendovi koji se prijave moraju uzeti u obzir da je njihovo učešće besplatno i ako se opredijele da učestvuju moraju poslati dopis koji sadrži: broj članova benda, imena i prezimena članova benda i mjesto iz kojeg dolaze. Više informacija na email [email protected] ili broj telefona 061 847 260 (kontakt osoba: Almir Ramić).

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: