Komentari (193)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
voda nije prodrla, prodro je Sejo i to u vodozaštitnu zonu. i restoranom i nelegalnim parkingom na kojem naplaćuje 2,5 marke sat
i onaj ko mu je to dozvolio i onaj ko je to legalizovo za svoj mandat
Vala, sevap je da ovog krkana posjeti poplava, kad ga vec inspekcija zaobilazi.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Trazis mu racun ko da mu pljunes u lice
HAHAHAHAHAAHA
Sta ces mora se i zaradit
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Zest tolika ljubomaora i mrznja
Taj restoran je napravljen u koritu
čudo neviđeno
Kako vas nije stid,samo ste ljubomorni sto je covjek svojim radom stekao. Niko nas ne tjera da idemo i jedemo kod njega. Bolje nismo ni zasluzili,radovat se tudzoj nesreci sram vas bilo. A Sejo ce svojim radom i trudom napraviti i Bolje aBd.
Nije voda prodrla u baštu nego bašta u korito rijeke.
a ja invazije sda botova na klix, od samo protiv sda glasam, u inat sda botovima
Kahze Sehjo da mu Bahkir ne dohlazi u rehstohran, kae nehznam zahsto. Ohk.
Pomoći će njemu klub kmeljo-sory klub pomozi. Ba
Poserem ti se u BASTU. Valjda se na bosanskom kaze basca, jer je Dul basca kraj simsira. Sto je god kakve pogani i bljuvotine nama se u nas lijepi bosanski jezik izdrkava.
Eh sad je Cudo Nevideno!
Čudo neviđeno???
Specijalitet kuce, som sa rostilja
Bas mi zao lopova Seje. Kako voda sve lijepo ocisti.
Nekada su ljudi pomagali u nevolji. Sad snima na mobitel udes, nečija nesreća, a od pomoći uzdaj se u Boga i sebe samoga.
Bio svratio na odmoru iz USA, nas 5 sa ulaza odma oni serveru kazu nemoze preko reda bez ikakvog gostoprimstva odma napad, ispred mene ninje iz saudi arabije pustise bez rijeci. Izaso sam i nikad vise. Smrad od covjeka i usluge.
Ebo tebi ninja terma smradu jedan...