BiH
0

"Rijeka mladih" večeras u Krupi na Vrbasu

SRNA
Krupa na Vrbasu
Krupa na Vrbasu
Peti po redu radno-edukativni kamp pod nazivom "Rijeka mladih Republike Srpske", na kojem će se okupiti oko 150 mladih iz RS-a, svečano će biti otvoren večeras u Krupi na Vrbasu kod Banje Luke.

Kamp se održava u organizaciji Udruženja Agora iz Banje Luke, pod pokroviteljstvom predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika i Ministarstva za porodicu, omladinu i sport Republike Srpske, saopštili su organizatori.

Kamp koji će trajati do nedjelje, 19. avgusta, je peti i posljednji u nizu kampova koji su do sada održani u Bosanskoj Gradišci, Bijeljini, Istočnom Sarajevu i Zvorniku. Cilj kampa je da se organizuje veliki broj kulturnih i edukativnih dešavanja, kao i druženja mladih iz cijele Republike Srpske.

U okviru kampa bit će održane mini radionice i seminari o učešću mladih na lokalnom nivou, informisanju, omladinskoj politici, timskom radu, liderstvu, medijima i odnosima sa javnošću, te savremenoj internet komunikaciji.

Tokom kampa u Krupi na Vrbasu bit će organizovano uređenje klupa i stolova, objekata u kampu, čišćenje korita rijeke Krupe, a planiran je i zabavno-kulturni dio koji će biti upriličen koncertom neafirmisanih banjalučkih bendova.