Komentari (172)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
za 7500 obići sve evropske top destinacije, i ostat će mi para
@nita Vjerovatno...odabrao sam džehenm, a Bog je znao da ću to odabrati. I šta s tim? Ja želim biti dobar vjernik ko ti, ali kako?
Daeko sam od komunjare - poso sam liberalista i demokrata - ali je Tito znao sta je problem. Nacionalizam je prepreka miru i stabilitetu, dok je religija prepreka edukaciji, radnim navikama i ekonomskom prosperitetu.
https://hiddenlolcdn.com/i/179997.jpg
Sto vas ovaj laze. Muhamed sizofrenicar smekao kamile na Arafatu.
Praznoglavi ce doci sa hadza puni sebe, sa zaradzenim pravom da avaze, da im se mjesto ustupa, da se zovu hadzije i da im se poslovu pod hitno nadzu. Njih samo sve treba u Guantanamo Bay i u naradjasta odjela. Svi su oni ili teroristi ili simpatizeri.
Muhamed pohlepni skontao vec u 7 vijeku kako da guli svijet sa turizmom a ove budale nasjedaju. Ko krmad se guraju u nezamislivo groznim uslovima. Zivotinje pogazise jedni druge. Svake godine na hiljadu mrtvih.
Knjiga nije za tebe, ali nije ti kasno za lopatu i krampu. Alat fino u ruke i nesto stvaraj, kozojebu jedan. Svi bi a nesto bulazne, a niko nece qurcem da mrdne.
Sebi sam rekao: Da me sto puta pozovu da budem kraljev gost, odbio bih. Želim od svoga novca i truda prvi put otići na hadž...U tome je suština propisa o hadžu...
Ne padaj na te lazi. Hadz je samo Muhamedova podvala da guli svijet da ljencine mogu da zive od drugih. U SA je nezamisliv prostakluk, prljavstina i bjeda. Ti nisi svjestan sta je bjeda dok nevidis njih. I kod njih samo kralj sve pohapa a bjedu ubija - ne smiju se ni zalit.
Svi ste vi Srbi, samo da znate, i ne znam kog vraga trazite na arabijskom poluostrvu
Šta je se na ovom klixu nakotilo četnika, subhanallah.
vidim, slabo vam inteligencija napreduje... to je u korelaciji sa rastom vjerskog zanosa kod Bošnjaka...
Subhanallah, šta je se na ovom nakotilo četnika...
Subhanallah, šta je se na ovom nakotilo četnika...
Vjera je postala politika a to smrdi, bas smrdi i jadan je ovaj narod! Inace bi ovakva vijest trebala biti na nekom vjerskom portalu a ne ovde. Mada je i dobro da se jasno vidi koliko je ta upetljanost vjere u politiku otisla predaleko da to vise i nema veze s politikom.
bando, vi od vjere zivite, kako samo obicne smrtnike pljackate kod dzenaza, samo kes, kes ja vas bog, cosa nostra su djeca iz obdanista u odnosu na vas, bando
Zipa mu mafijaske cefa. Ja bi u najmanju ruku imao debelu sumnju u ovog na prvoj slici.